nbbby  RATHka...y   RATHka
 
 
 
 
WHAT's ... new
Jun 02, 2012
GirlBeautyMall.com นำเสนอสินค้าลิขสิทธิ์ไทย จากเคาเตอร์ห้าง ทุกชิ้น ของแท้ 1,000,000%
สอบถาม / สั่งซื้อ MAIL : girlbeautymall@gmail.com /
LINE ID : girlbeautymall

CHANEL

update November 19, 2016
 
Skincare 

CHANEL Le Blanc Whitening Concentrate Double Action TXC ขนาด 5ml. ราคา 250.-

โมเลกุล TXC ซึ่งมีประสิทธิภาพในการทำให้ผิวขาว และปลอบประโลมผิวจะช่วยจำกัดขนาด และความเข้มของจุดด่างดำที่มีอยู่ได้อย่างมาก รวมทั้งป้องกันการเกิดจุดด่างดำใหม่ๆ ควบคุมการสังเคราะห์เมลานิน โดยสร้างสภาพที่สงบรอบๆ เมลาโนไซต์ การผสมสารสกัดจากไข่มุกอายุสองปี และดอกไม้ที่บานเพียงวันเดียวเข้าด้วยกัน จะยิ่งเพิ่มประสิทธิภาพในการแก้ไขผิวที่หมองคล้ำ และผิวที่ดูเหลืองได้มากขึ้น ผิวจะได้รับความชุ่มชื้น และปกป้องผิวจากปฏิกิริยาออกซิเดชั่นกับโปรตีนและลิพิด
เนื้อผลิตภัณฑ์ที่ละเอียด และแวววาวให้ความรู้สึกอ่อนละมุน สามารถซึมซาบลงสู่ผิวได้ในทันที พร้อมความรู้สึกสดชื่นอย่างน่าอัศจรรย์ ผิวจะสว่างและเนียนเรียบปราศจากตำหนิ ผิวจะเปล่งปลั่งและทอประกายยิ่งขึ้นอย่างเห็นได้ชัด

 

CHANEL La Solution 10 30ml. เคาเตอร์ 3900.- (TESTER) ลด % เหลือ 2730.-

สกินแคร์ตัวแรกของชาเนลที่คิดค้นมาเพื่อสาวผิวแพ้ง่ายโดยเฉพาะ เป็นครีมเนื้อเบาที่ไม่มีกลิ่นใดๆ ไร้แอลกฮอล์ และมีส่วนผสมเพียง 10 ชนิด อันนี้เป็นที่รู้กันในวงนักวิทยาศาสตร์ทั่วโลกว่า ยากมากๆ ที่จะหาสารเพียง 10 ชนิดมารวมกันได้ลงตัว ประเด็นคือยิ่งส่วนผสมน้อยเท่าไหร่ จะยิ่งป้องกันความแพ้ได้มากเท่านั้น และชาเนลทำได้!! สาวผิวผื่นแพ้ ผื่นแดง อยากใช้สกินแคร์ดีจริง ไม่แพ้จริง เราแนะนำตัวนี้แน่นอนเท่านั้น!!น

An oil-free face cream for sensitive skin

WHAT IT DOES:
Hydrates and soothes skin on contact; offers protection against aging free radicals

KEY INGREDIENTS:
Vegetable squalene, glycerin, and shea butter (moisturize); silver needle tea extract (antioxidant)

HOW IT LOOKS/FEELS/SMELLS:
White and with the consistency of Greek yogurt, this fragrance-free cream leaves skin feeling soft and well-moisturized, not greasy or suffocated.

AWARDS:
Best of Beauty 2015

 

CHANEL Le Blanc Brightening Moisturizing Cream RICH 50ml. เคาเตอร์ 4200.- (TESTER) ลด 30% เหลือ 2940.-

ครีม LE BLANC ที่มอบคุณสมบัติในการให้ความชุ่มชื้น และปลอบประโลมผิวอย่างเข้มข้น จะช่วยลดรอยตำหนิที่เกิดจากการผลิตเม็ดสี ด้วยโมเลกุล TXC ที่มีความเข้มข้นสูง จึงช่วยเสริมประสิทธิภาพในการแก้ไข และป้องกันจุดด่างดำ สารสกัดจากไข่มุกอายุ 2 ปีช่วยให้ผิวที่เหลือง และหมองคล้ำดูใสสว่างขึ้น ด้วยการป้องกันการทำลายสภาพโปรตีนที่พื้นผิว และให้ความรู้สึกชุ่มชื้นได้ยาวนานถึง 12 ชั่วโมง ผิวที่สมบูรณ์แบบและเอิบอิ่มอย่างเต็มที่จะเนียนนุ่ม ยืดหยุ่น และดูหนาขึ้น ใบหน้าจึงดูสว่างและเนียนเรียบอย่างสมบูรณ์แบบ

CRÈME RICHE ที่เข้มข้นจะช่วยปกป้องผิวพร้อมความรู้สึกสบายและเพลิดเพลิน ทำให้ผิวเนียนเรียบและนุ่มนวลดุจกำมะหยี่

 

CHANEL Sublimage L’Extrait 15ml. เคาเตอร์ 18600.- (Demo/Tester ผลิต 07/2015)   H O T P R I C E  5 0 % > >   9300.-  

กลุ่มผลิตภัณฑ์ดูแลผิวและลดเลือนริ้วรอยสุดพิเศษนี้ ได้นำเสนอผลิตภัณฑ์ดูแลผิวใหม่ที่ตอบสนองความต้องการเฉพาะของผิวขาดการบำรุง และต้องการการดูแลฟื้นฟูเป็นพิเศษ เพียงหนึ่งหยด ผสมลงในครีมบำรุง ที่คุณใช้เป็นประจำ

CHANEL จึงได้สร้างสรรค์ผลิตภัณฑ์ดูแลผิวพรรณที่มีประสิทธิภาพสูงเป็นพิเศษ นั่นคือ SUBLIMAGE L’Extrait ที่ผนวกความรู้และประสบการณ์อันยาวนานกับผลการวิจัยด้านเทคโนโลยีชีวภาพ ด้วยส่วนผสมออกฤทธิ์ที่เข้มข้น บริสุทธิ์ และเปี่ยมประสิทธิภาพ จึงทำให้ผลิตภัณฑ์นี้สามารถเข้าดำเนินการในสามลักษณะเพื่อมอบผิวเปล่งประกายมีชีวิตชีวา นั่นคือ การผลัดผิวใหม่ การซ่อมแซม และการปกป้องผิว สูตรเฉพาะพิเศษ* ของผลิตภัณฑ์ เนื้อสัมผัสที่แปลกใหม่และน่าประหลาดใจ เมื่อใช้วันแล้ววันเล่า ผิวจะได้รับการฟื้นฟูให้แข็งแรงขึ้นและเปล่งปลั่งมีชีวิตชีวายิ่งขึ้นจากการผลัดผิว ผิวจึงเรียบเนียน สดใส และเปล่งประกาย

 

❥ CHANEL SUBLIMAGE LA LOTION Ultimate Skin Regeneration 125ml. เคาเตอร์ 4750.- ลด 25% เหลือ 3560.-
❥ CHANEL SUBLIMAGE LA LOTION Ultimate Skin Regeneration 125ml. เคาเตอร์ 4750.- (NB) ลด 35% เหลือ 3090.-

The silky, nourishing SUBLIMAGE LA LOTION ULTIMATE SKIN REGENERATION by CHANEL features a combination of vanilla planifolia and intense vanilla planifolia water, which is a unique complex known for its antioxidant properties. They work together to deliver intense hydration to your skin, promoting moisture retention while targeting wrinkles, loss of firmness, radiance and uneven skin tone. With repeated use over your time, your skin becomes rebalanced and regenerated.

 

❥ CHANEL Sublimage L'essence Essential Revitalizing Concentrate 30ml. เคาเตอร์ 14900.- (Demo/Tester) ลด 25% เหลือ 11175.-

ผลิตภัณฑ์ชนิดเข้มข้น ขจัดสารพิษทั้งภายในและภายนอก เพื่อฟื้นคืนชีวิตชีวา และกระตุ้นความสว่างใสให้ผิวอย่างสมบูรณ์แบบ ในขวดที่ออกแบบอย่างประณีต

❥ CHANEL Sublimage La Creme Texture Supreme 30ml. เคาเตอร์ 8500.- (Demo/Tester) เหลือ 6800.-

เนื้อครีมนุ่มดั่ง แคชเมียร์ ที่ห่อหุ้มผิวไว้ด้วยคุณค่าอันเข้มข้น texture universelle: เนื้อครีมนุ่มอ่อนบางดุจแพรไหมที่แทรกซึมเข้าสู่ผิว ทิ้งไว้เพียงสัมผัสอันอ่อนเบานุ่มนวล กลิ่นกรุ่นหอมของ CHANEL กลิ่นหอมอ่อนๆ อันนุ่มนวลประณีตที่ทำให้เรานึกถึงดอกกล้วยไม้วานิลลาอันบอบบางและนุ่มเนียน

หัวใจของ SUBLIMAGE LA CRÈME คือ สารสกัดสำคัญที่ได้จากสารสกัดออกฤทธิ์พิเศษ นั่นคือ Enriched Planifolia PFA Enriched Planifolia PFA อันอุดมคุณค่าซึ่งมีความบริสุทธิ์และมีประสิทธิภาพสูงยิ่งนี้ เป็นผลมาจากกระบวนการปรับแต่ง ที่ใช้เทคโนโลยีขั้นสูงจากการค้นคว้าวิจัยและ พัฒนา ด้วยการผสานรวม Polyketone และสารประกอบ Heteroside เข้าด้วยกัน เพื่อให้ได้สมบัติอันล้ำค่าจากพฤกษชาติที่จะเพิ่มคุณสมบัติการฟื้นฟูผิวพรรณ ให้เปล่งประกายสดใส ทั้งนี้ ผลิตภัณฑ์ดูแลผิวพรรณ SUBLIMAGE ประกอบด้วย "ไลฟ์แฟคเตอร์” (Live Factor) 5 ชนิดมาตั้งแต่ปี 2006 (คือ TGF., PDGF, HBEGF, ET1, VEGF)* และเมื่อไม่นานมานี้ เราจึงค้นพบแฟคเตอร์ที่หก ซึ่งเป็น “แฟคเตอร์หลักที่สำคัญ” นั่นคือ: KGF (Keratinocyte Growth Factor) โดย KGF จะทำหน้าที่ควบคุมดูแลการสังเคราะห์แฟคเตอร์ที่มีอยู่แล้วทั้ง 5 ประการ อีกทั้งยังเพิ่มประสิทธิภาพการทำงานของแฟคเตอร์ทั้งหมดเพื่อตอบสนองความต้อง การของผิวพรรณ ขณะเดียวกัน ก็ปกป้องเซลล์ผิวหนังกำพร้ามิให้ได้รับผลกระทบจากสภาพแวดล้อมที่ทำลายผิว

วิธีใช้ : ใช้เป็นประจำทั้งเช้าและ/หรือเย็น โดยลูบไล้เนื้อครีมลงบนใบหน้าและลำคอภายหลังทำความสะอาดเรียบร้อยแล้ว ควรนวดเบาๆ อย่างถูกวิธีเพื่อช่วยกระตุ้นการฟื้นฟูผิวและทำให้เนื้อครีมซึมซาบได้อย่าง รวดเร็ว

 

CHANEL Sublimage Le Fluide 50ml. เคาเตอร์ 10800.- (Demo/Tester) ลด 35% เหลือ 7020.-

มอบสัมผัสอันเพลิดเพลิน ให้ผิวคุณ ด้วยเนื้อสัมผัสที่ตอบสนองความต้องการของผิวและมอบคุณประโยชน์ที่ซึมซาบลง สู่ผิวได้อย่างล้ำลึก ผิวหน้าคุณจะได้รับการผลัดเซลล์ผิวใหม่อย่างล้ำลึกและงดงามไร้ที่ติได้ยาว นานตลอดวัน ผิวพรรณจะเปล่งปลั่งเป็นประกายและเนียนเรียบ รูปหน้าจะกระชับและเห็นได้ชัดเจน ใบหน้าของคุณจะดูราวกับสลักเสลาขึ้นมาใหม่ รอยย่นและริ้วรอยบางๆ จะเลือนหายไป ผิวจะคืนความสมดุลและชั้นผิวจะกลับมาอิ่มเต็มอีกครั้ง พร้อมความรู้สึกสบายที่มาจากภายใน
ผิวสวยสมบูรณ์แบบไร้ที่ติตลอดวันได้ยาวนานถึง 8 ชั่วโมง
ด้วยสูตรผสมที่ยอดเยี่ยมสมบูรณ์แบบ ผลิตภัณฑ์ล่าสุดนี้ยังช่วยเตรียมผิวก่อนการแต่งหน้าด้วย โดยจะช่วยให้เครื่องสำอางติดทนนานตลอดวัน

วิธีใช้ :
ทาลงบนผิวที่ทำความสะอาดอย่างหมดจดเป็นประจำทุกเช้าและ/หรือเย็น โดยใช้เทคนิคการนวดที่เหมาะสมเพื่อมอบความสมดุลให้เครื่องหน้าและคืนความ อิ่มเต็มให้ชั้นผิว

 

CHANEL Sublimage Le Fluide (50ml. 10800.- / 5ml. 1080.-) ขนาด 5ml. ราคา 220.-

ซึมซาบลงสู่ผิวได้อย่างล้ำลึก ผิวหน้าคุณจะได้รับการผลัดเซลล์ผิวใหม่อย่างล้ำลึก และงดงามไร้ที่ติได้ยาว นานตลอดวัน ผิวพรรณจะเปล่งปลั่งเป็นประกายและเนียนเรียบ รูปหน้าจะกระชับและเห็นได้ชัดเจน ใบหน้าของคุณจะดูราวกับสลักเสลาขึ้นมาใหม่ รอยย่นและริ้วรอยบางๆ จะเลือนหายไป ผิวจะคืนความสมดุลและชั้นผิวจะกลับมาอิ่มเต็มอีกครั้ง พร้อมความรู้สึกสบายที่มาจากภายใน
ผิวสวยสมบูรณ์แบบไร้ที่ติตลอดวันได้ยาวนานถึง 8 ชั่วโมง
ด้วยสูตรผสมที่ยอดเยี่ยมสมบูรณ์แบบ ผลิตภัณฑ์ล่าสุดนี้ยังช่วยเตรียมผิวก่อนการแต่งหน้าด้วย โดยจะช่วยให้เครื่องสำอางติดทนนานตลอดวัน

วิธีใช้ :
ทาลงบนผิวที่ทำความสะอาดอย่างหมดจดเป็นประจำทุกเช้า และ/หรือเย็น โดยใช้เทคนิคการนวดที่เหมาะสม เพื่อมอบความสมดุลให้เครื่องหน้า และคืนความ อิ่มเต็มให้ชั้นผิว

 

❥ CHANEL Sublimage La Protection UV SPF30 PA++ 30ml. เคาเตอร์ 4600.- (ของเบิกพนักงาน กล่องซีล) ลด 30% เหลือ 3220.-
❥ CHANEL Sublimage La Protection UV SPF30 PA++ 30ml. เคาเตอร์ 4600.- (NB) ลด 35% เหลือ 2990.-

ให้การปกป้องสองระดับ อย่างมั่นใจด้วยการผสมผสานการกรองแสงและยูวีคอมเพล๊กซ์ที่ให้การปกป้องเป็น พิเศษ ช่วยพิทักษ์ผิวทั้งภายนอกและภายในจากการทำลายของแสงแดด สารกรองแสงจะปกป้องผิวจากภายนอก ในขณะที่ยูวีบี ในขณะที่ยูวีคอมเพล๊กซ์ที่มีคุณสมบัติเฉพาะจะมุ่งเป้าหมายที่มี DNA ในเซลล์ผิวและบริเวณโดยรอบสเต็มเซลล์เพื่อป้องกันรังสีทำลายหัวใจสำคัญของ ผิวหนังชั้นนอก สูตรผสมนี้ยังช่วยเพิ่มประสิทธิภาพในการปกป้องผิวโดยรวมจากมลภาวะทาง บรรยากาศ

 

CHANEL Sublimage La Protection UV SPF30 PA++ (30ml. 4600.- / 5ml. 766.-) ขนาด 5ml. ราคา 220.-

มอบเนื้อสัมผัสที่บางเบาอย่างเหลือเชื่อ ช่วยห่อหุ้มผิวคุณให้รู้สึกสบาย พร้อมมอบชั้นเคลือบผิวที่ให้การปกป้องสูงแต่เบาสบายจนคุณไม่รู้สึก ผิวหน้าคุณจะไม่มันวาว แต่ยังดูกระจ่าง สดใส และเรียบเนียนท่ามกลางสภาพอากาศร้อนชื้น

วิธีใช้

ใช้ SUBLIMAGE LA PROTECTION UV เป็นประจำทุกเช้าเป็นขั้นตอนสุดท้ายก่อนการแต่งหน้า โดยทาผลิตภัณฑ์นี้หลังจากใช้เดย์ครีมและก่อนการแต่งหน้า (ใช้เป็นเมคอัพเบส) แต้มผลิตภัณฑ์ลงบนผิวหน้าและลำคอ แล้วเกลี่ยให้เรียบเนียนเสมอกันอย่างทั่วถึง  สามารถทาเพิ่มได้ตลอดวันเมื่อต้องเผชิญกับแสงแดด รวมทั้งสามารถใช้บำรุงมือและผิวบริเวณเนินอก

 

CHANEL UV Essentiel Protective UV Care Anti Pollution SPF 50 PA+++ 30ml. เคาเตอร์ 2200.- (TESTER) ลด 30% เหลือ 1540.-

อีมัลชั่นเนื้อบางเบา ปราศจากน้ำมันที่ให้การปกป้องผิวหน้าได้ในทันที มอบความสดชื่นโดยไม่รู้สึกเหนียวเหนอะหนะ และให้การปกป้องผิวจากรังสีได้สูงมาก
หลังจากใช้เป็นเวลา 4 สัปดาห์* ผิวหน้าเปล่งปลั่งขึ้น 66% และสว่างใสขึ้น 62%

 
 

CHANEL Le Weekend 50ml. เคาเตอร์ 4250.- (INB 04/57)   O N  S A L E  3 5 %  > >   2760.-  
CHANEL Le Weekend 50ml. เคาเตอร์ 4250.- (NB 06/57)   O N  S A L E  4 0 %  > >   2550.-  

ฟื้นฟูฟังก์ชันที่จำเป็นของผิวเพื่อให้ผิวกลับคืนสู่สภาพที่สวยสมบูรณ์แบบ

วันกำเนิดผิวใหม่ สูตรผสมที่ประกอบด้วยคอมเพล็กซ์ที่อ่อนโดยเป็นพิเศษ รวมทั้งกรดไกลคอลิค ช่วยเตรียมผิวให้พร้อมสำหรับรับมือกับวงจรการดำเนินชีวิตในสัปดาห์ต่อไป และน้ำจากดอกกุหลาบพันธุ์ Rosa Centifolia เป็น "น้ำที่ให้ความรู้สึกสบายผิว" อ่อนโยนและอุดมด้วยคุณประโยชน์ ให้ความรู้สึกผ่อนคลาย และปลอบประโลมผิว

** ใช้เพียงสัปดาห์ละครั้ง

 

CHANEL LE LIFT Firming Anti-Wrinkle Eye Concentrate 15ml. เคาเตอร์ 3950.- (NB ผลิตปี 2015) ลด 30% เหลือ 2765.-

Smart skincare customized to each woman’s unique needs.

This refreshing, lightweight eye treatment features exclusive ingredient 3.5-DA* and Marine Extract to instantly blur the appearance of fine lines and to illuminate skin. Dark circles and puffiness are diminished. The eye contour area looks smoother, firmer and 21%** more luminous.

ANTI-AGING BREAKTHROUGH:

Signs of aging appear at a different pace for each woman. After 12 years of research, Chanel scientists discovered a new approach to address individual aging concerns.

Researchers isolated a remarkably potent extract from the Edulis Morning Glory and created a patented compound 50 times more concentrated than the original molecule. The resulting ingredient, 3.5-DA, intuitively detects and targets individual factors of aging to restore skin to its optimal firmness***, while improving tone and suppleness.

*A Chanel-exclusive form of dicaffeoylquinic acid.

**Based on a clinical evaluation of 21 women who used LE LIFT eye concentrate for 4 weeks.

***Based on self-evaluation test conducted by 30 women.

 

CHANEL Ultra Correction Lift Plumping Anti Wrinkle Lips and Contour 15g. เคาเตอร์ 2400.- ลด 15% เหลือ 2040.-

An advanced treatment to improve signs of aging on lips, lip contour & nasolabial lines Features a creamy texture that dissolves rapidly into skin Formulated with Elemi PFA for firming & improving tone of whole lip area Contains Hilurlip (micronized hyaluronic acid), a pure, potent & exclusive ingredient Helps plump up & hydrate lips, fill out lines & prevent premature aging signs Smile lines appear less obvious Gives a soft, sheer matte finish for a durable lipstick wear Creates firmer, denser, sleeker & younger looking lip contours

 

CHANEL Hydramax + Active Moisture Mask 75ml. เคาเตอร์ 2200.- (INB 06/14) ลด 25% เหลือ 1650.-

มาสก์ที่คืนความสมบูรณ์ให้ผิวมีสูตรผสมของ Ceratonia PFA เพื่อสร้างความชุ่มชื้นตามธรรมชาติให้ผิวอีกครั้ง Ceratonia PFA เป็นส่วนประกอบสำคัญที่สร้างสรรค์โดย CHANEL Research เพื่อกระตุ้นกลไกการสร้างความชุ่มชื้นตามธรรมชาติให้ผิว ระดับของ NMF (Natural Moisturizing Factor หรือปัจจัยที่สร้างความชุ่มชื้นตามธรรมชาติ) จะเพิ่มขึ้นอย่างรวดเร็วในบริเวณที่ผิวต้องการมากที่สุด รวมทั้งระดับความชุ่มชื้นภายในเซลล์ผิวก็จะมากขึ้นเช่นกัน ดับความกระหายของผิวได้อย่างทั่วถึง ผิวจึงรู้สึกสบาย เนียนนุ่ม และยืดหยุ่นอีกครั้ง ใบหน้าของคุณจะเปล่งประกายด้วยรัศมีที่เกิดใหม่ จึงดูสดชื่นและเปล่งปลั่งกว่าที่เคย

ใช้สัปดาห์ละหนึ่งถึงสามครั้งขึ้นอยู่กับความต้องการของผิว ทาลงบนผิวที่แห้งกร้านซึ่งล้างทำความสะอาดแล้วให้เป็นชั้นหนา หลีกเลี่ยงบริเวณรอบดวงตา ทิ้งไว้ประมาณสิบนาที แล้วเช็ดเนื้อครีมส่วนที่เหลือออกด้วยแผ่นสำลีอย่างอ่อนโยน หากต้องการให้ผิวแลดูมีสุขภาพดีอย่างทั่วถึง นวดเนื้อผลิตภัณฑ์ให้ซึมซาบลงสู่ผิวโดยใช้เทคนิคการนวดคลายเครียดจนกระทั่ง เนื้อครีมซึมซาบลงสู่ผิวอย่างเต็มที่ วางมือไว้เหนือใบหน้าแล้วค่อยๆ นวดจากตรงกลางออกไปด้านนอก (สามครั้ง) จากนั้นใช้นิ้วชี้และนิ้วกลางรีดบริเวณผิวหน้าและลำคอขึ้นอย่างสมดุลและช้าๆ (สามครั้ง)

 

CHANEL Hydra Beauty Gel Creme 50g. เคาเตอร์ 2960.- (Demo/Tester) ลด 30% เหลือ 2070.-

HYDRA BEAUTY GEL CRÈME is the embellishing moisturizer for women in search of intense hydration backed by advanced antioxidant protection. It helps protect their beauty and restore their skin’s radiance, while delivering freshness and softness.

Radiant skin steeped in vital water, as exquisitely velvety, fresh and plumped as a camellia petal: with HYDRA BEAUTY, CHANEL creates ideal hydration. Deep hydration that protects against physiological and environmental stress.

Intense hydration ensured by the incredible power of the camellia, the iconic flower of CHANEL, which yields an inexhaustible source of beauty: the extremely moisturizing* active ingredient Camellia Alba PFA.**

Deeply hydrated, the skin is protected with the antioxidant power of Blue Ginger PFA,** which also reinforces the cellular self-defense system.

Extremely sensorial and specially developed for normal skin, the sorbet texture of this gel-cream diffuses subtle fruity notes over a delicate floral heart. It delivers a real sensation of freshness and relaxation.***

Like a flower, your skin is infused with moisture and active ingredients. Infinitely hydrated and protected, it glows with beauty and withstands climatic variations and the changing seasons.

* International patent application.
** PFA: PolyFractioning of Active ingredients. A specific process developed by CHANEL that allows for the creation of ultra-pure cosmetic ingredients.
*** Emotional-state profile of 30 women (blind test application) – methodology developed by CHANEL Research

 

❥ CHANEL Hydra Beauty Nutrition Nourishing and Protective Cream ขนาด 5ml. ราคา 150.-
❥ CHANEL Hydra Beauty Gel Creme ขนาด 5ml. ราคา 150.-

• มอยซ์เจอไรเซอร์บำรุงผิวหน้า ให้ความชุ่มชื้นแก่ผิว
• ผสมด้วยสารกระตุ้นผิว , Camellia Alba PFA
• น้ำมันคาเมลล่าให้อาหารแก่ผิว
• เต็มไปด้วย Blue Ginger PFA ปกป้องผิวจากสารอนุมูลอิสระ
• เผยผิวนุ่ม เรียบเนียนและสุขภาพดี

 

CHANEL HYDRA BEAUTY Hydration Protection Radiance Mask 75ml. เคาเตอร์ 2200.- (Demo/Tester) ลด 35% เหลือ 1430.-

Enjoy the beauty of intense, long-lasting hydration with this comforting mask. The formula features the ultra-moisturizing strength of Camellia Alba PFA* combined with the antioxidant powers of Blue Ginger PFA* to restore skin's optimal moisture levels. Skin is soft, smooth, supple and radiant.

*PFA: Polyfractioned Active. An ultra-pure, ultra-powerful ingredient created through exclusive patented Chanel technology.

 

CHANEL Sublimage La Creme Texture Supreme (50ml. 13900.- / 5ml. 1390.-) หลอดขนาด 5ml. ขาย 290.-

ครีมบำรุงผิวสูตรเข้มเข้ม เนื้อน่มดุจแคชเมียร์ ฟื้นฟูผิวให้แข็งแรง ปกป้องผิวจากมลภาวะ ทำร้ายผิว มอบความชุ่มชื่น กระจ่างใส เพิ่มความยืดหยุ่น ลดเลือนริ้วรอย ด้วยส่วนผสมของ Planifolia PFA เทคโนโลยีเฉพาะชาแนล เพื่อให้ได้อัญมณีที่เข้าต่อต้านริ้วรอยได้อย่างเต็มประสิทธิภาพ

บำรุงผิวด้วย Sublimage La Creme Texture Supreme ทั่วผิวหน้าและลำคอ เป็นประจำทุกเช้า-ก่อนนอน

 

CHANEL Sublimage La Creme Texture Fine (50ml. 13000.- / 5ml. 1300.-) หลอดขนาด 5ml. ขาย 290.-

เติมเต็มความงามให้ผิวด้วยเนื้อครีมที่ตอบสนองทุกความต้องการ...

สารสกัดทรงคุณค่าที่ได้ จากดอกไม้สีทองในเทือกเขาหิมาลัยคือ Golden Champa PFA นอกจากช่วยเสริมการทำงานของเซลล์ผิวแล้ว “ตัวเร่งความอ่อนเยาว์” นี้ยังช่วยขจัดสารพิษที่สะสมและขัดขวางการหายใจของเซลล์ผิวในแต่ละวัน เซลล์ผิวที่ได้รับการขจัดสารพิษและฟื้นคืนชีวิตชีวาแล้วจะสามารถซึมซับ ประสิทธิภาพในการฟื้นคืนความมีชีวิตชีวาของ Enriched Planifolia PFA ซึ่งเป็นเสมือนอัญมณีล้ำค่าในหัวใจของ SUBLIMAGE LA CRÈME ได้อย่างเต็มที่ ผิวจะได้รับการผลัดเซลล์ใหม่อย่างที่คุณต้องการ

วิธีใช้ : ลูบไล้ผลิตภัณฑ์เป็นประจำทุกเช้าและ/หรือเย็นบนใบหน้าและลำคอภายหลังการความสะอาดอย่างหมดจด

Going beyond anti-ageing, an exceptional skincare product: SUBLIMAGE La Crème. Its infinite power of regeneration acts on all of skin's vital factors, to reveal its most sublime beauty.

The name of this power? Enriched Planifolia PFA.* This active ingredient gem is born from the fusion of two treasures of the plant kingdom with remarkable power against all signs of ageing: the fruit and flower of Madagascar Vanilla. Crafted by CHANEL, they form the ultimate quintessence of regenerating power.

Wonderfully moisturised, deeply nourished and plumped, skin emerges infinitely regenerated. The complexion is radiant and even. Facial contours are firmed, the features smoothed and toned. You are luminous with beauty.

In its collection of sublime-wear textures, SUBLIMAGE offers the fresh, melt-away feel of a fine texture as light as a satin veil, perfumed with subtle vanilla notes. A tailor-made response to skin that likes to feel free, never overdressed.

La Crème offers groundbreaking performance.
Results after SUBLIMAGE La Crème Texture Suprême application:

Eye contour wrinkles**: -36%
Firmness and tone: +26%
Radiance and luminosity +118%
Moisturisation: +74%
Evenness of the complexion: +43%

Clinical test on 30 women, following La Crème application over 4 weeks.

* PFA: PolyFractioning of active ingredients. Specific procedure developed by CHANEL allowing for the creation of Enriched Planifolia PFA, an ultra-purified active ingredient. Patent pending.
** Instrumental test on 18 women, percentage of best third.

 

CHANEL Sublimage La Creme Texture Supreme (50ml. 13900.- / 5ml. 1390.-) หลอดขนาด 5ml. ขาย 290.-

ครีมบำรุงผิวสูตรเข้มเข้ม เนื้อน่มดุจแคชเมียร์ ฟื้นฟูผิวให้แข็งแรง ปกป้องผิวจากมลภาวะ ทำร้ายผิว มอบความชุ่มชื่น กระจ่างใส เพิ่มความยืดหยุ่น ลดเลือนริ้วรอย ด้วยส่วนผสมของ Planifolia PFA เทคโนโลยีเฉพาะชาแนล เพื่อให้ได้อัญมณีที่เข้าต่อต้านริ้วรอยได้อย่างเต็มประสิทธิภาพ

บำรุงผิวด้วย Sublimage La Creme Texture Supreme ทั่วผิวหน้าและลำคอ เป็นประจำทุกเช้า-ก่อนนอน

 

CHANEL (New) Sublimage L'Essence Ultimate Revitalizing & Light-Activating Concentrate ขนาด 5ml. ราคา 350.-

ผลิตภัณฑ์ชนิดเข้มข้น ขจัดสารพิษทั้งภายในและภายนอก เพื่อฟื้นคืนชีวิตชีวา และกระตุ้นความสว่างใสให้ผิวอย่างสมบูรณ์แบบ ในขวดที่ออกแบบอย่างประณีต

เมื่อใช้คู่กับ CHANEL SUBLIMAGE La Crème ผลิตภัณฑ์ดูแลผิวต่อต้านริ้วรอย จะมีประสิทธิภาพมากขึ้น

 

CHANEL Sublimage L'Essence Essential Revitalizing Concentrate (30ml. 14200.- / 5ml. 2365.-) หลอดขนาด 5ml. ขาย 320.-

More than a serum, SUBLIMAGE Concentrate holds the power to detoxify and revitalize the skin.

This exceptional power comes from the active jewel at the heart of its formula, born from the precious Golden Flower of the Himalayas. For thousands of years, this plant with extraordinary properties has been used in traditional "amchi" medicine. When purified to the extreme through Polyfractioning (a tailor-made process created by CHANEL), the Golden Flower of the Himalayas yields its sublime, pure and powerful quintessence: the active ingredient, Golden Champa PFA*.

Its action frees cells of the toxins that cause their premature aging, restoring them to their purest state. The skin is revitalized; it has never been so pure. It's as if it were reborn...

For the ultimate in skin perfection, there is an essential ritual to enhance the skin's beauty: SUBLIMAGE Essential Revitalizing Concentrate, used daily in conjunction with SUBLIMAGE Essential Regenerating Cream. Cells are detoxified and can fully benefit from the regenerating power of Planifolia PFA* – the active jewel at the heart of the Cream. The skin looks simply sublime. It has never been so beautiful. And nor have you...

* PFA: PolyFractioning of Active ingredients. A specific process developed by CHANEL that allows for the creation of ultra-pure cosmetic active ingredients.

 

CHANEL Sublimage Le Fluide (50ml. 10800.- / 5ml. 1080.-) หลอดขนาด 5ml. ขาย 250.-

มอบสัมผัสอันเพลิดเพลิน ให้ผิวคุณ ด้วยเนื้อสัมผัสที่ตอบสนองความต้องการของผิวและมอบคุณประโยชน์ที่ซึมซาบลง สู่ผิวได้อย่างล้ำลึก ผิวหน้าคุณจะได้รับการผลัดเซลล์ผิวใหม่อย่างล้ำลึกและงดงามไร้ที่ติได้ยาว นานตลอดวัน ผิวพรรณจะเปล่งปลั่งเป็นประกายและเนียนเรียบ รูปหน้าจะกระชับและเห็นได้ชัดเจน ใบหน้าของคุณจะดูราวกับสลักเสลาขึ้นมาใหม่ รอยย่นและริ้วรอยบางๆ จะเลือนหายไป ผิวจะคืนความสมดุลและชั้นผิวจะกลับมาอิ่มเต็มอีกครั้ง พร้อมความรู้สึกสบายที่มาจากภายใน
ผิวสวยสมบูรณ์แบบไร้ที่ติตลอดวันได้ยาวนานถึง 8 ชั่วโมง
ด้วยสูตรผสมที่ยอดเยี่ยมสมบูรณ์แบบ ผลิตภัณฑ์ล่าสุดนี้ยังช่วยเตรียมผิวก่อนการแต่งหน้าด้วย โดยจะช่วยให้เครื่องสำอางติดทนนานตลอดวัน

วิธีใช้ :
ทาลงบนผิวที่ทำความสะอาดอย่างหมดจดเป็นประจำทุกเช้าและ/หรือเย็น โดยใช้เทคนิคการนวดที่เหมาะสมเพื่อมอบความสมดุลให้เครื่องหน้าและคืนความ อิ่มเต็มให้ชั้นผิว

 

CHANEL Sublimage Essential Regenerating Mask 5ml. ขาย 190.-

ปรนนิบัติผิวด้วยมาส์กที่เปี่ยมประสิทธิภาพด้วยคุณสมบัติของ Sublimage กับ Essential Regeneration Mask จาก Chanel พิเศษด้วย Planifolia PFA ส่วนผสมสำคัญที่ได้มาจากขบวนการ Polyfactioning ที่จำเป็นสำหรับผิวที่สวยผุดผ่อง มีประสิทธิภาพสูงกว่าสารสกัดจากพืชทั่วไป ซึ่งได้มาจากผลไม้สด ช่วยให้ผิวหนังมีความหนาแน่น คงความชุ่มชื่นสีผิวเรียบเนียนและเปล่งประกาย

 

CHANEL Sublimage La Creme Yeux (15ml. 6400.- / 3ml. 1280.-) หลอดขนาด 3ml. ขาย 290.-

ดูแลรอบดวงตาและเปลือกตา บนเป็นประจำทุกเช้า ด้วยสูตรผสมพิเศษจากพืช Vanilla Planifolia หัวใจสำคัญที่ให้เนื้อครีมละเอียดเนียนนุ่มดุจแพรไหม ซึมซาบลงสู่ผิวอย่างล้ำลึก ช่วยให้ผิวนวลนุ่มดุจกำมะหยี่ เนื้อครีมที่เข้มข้นปราศจากน้ำหอม มอบความรู้สึกสบายผิว ทำให้ผิวรอบดวงตารู้สึกผ่อนคลายและเปล่งประกายสดใสอีกครั้ง

 

CHANEL Ultra Correction Lift Total Eye หลอดขนาด 3ml. ขาย 220.-

ครีมยกกระชับรอบดวงตา โดยใช้ทาทุกเช้าและเย็น ด้วยปลายนิ้วทั่วบริเวณผิวรอบดวงตา รวมทั้งเปลือกตาบนโดยใช้เทคนิคการนวดเฉพาะที่ออกแบบมาโดยห้องทดลองของ Chanel

 

CHANEL Le Lift Firming-Anti-Wrinkle Cream หลอดขนาด 5ml. ขาย 250.-

This soft, creamy formula, part of the innovative LE LIFT skincare range —precisely targeted, individualized skincare with the pure and ultra-powerful ingredient 3.5-DA*, a highly effective molecule that promotes skin elasticity —recontours, tones and refines the complexion to reveal skin’s optimal firmness. Absorbs instantly and blends seamlessly into skin.

Scientific research has revealed the importance of key proteins, which can significantly slow down the signs of aging, influencing the tone, suppleness and resilience of the skin.

After 12 years of research, Chanel scientists isolated a remarkably potent extract from the Edulis plant, proven to boost the production of these key youth proteins**. Researchers created a patented compound 50 times more concentrated than the original molecule. LE LIFT uses this technology to intuitively detect and target individual factors of aging at a molecular level* to restore skin to its optimal firmness***.

*A Chanel-exclusive form of dicaffeoylquinic acid.
**Based on in vitro test of microRNAs.
***Based on self-evaluation test conducted by 30 women.

 

CHANEL Le Blanc Brightening Concentrate Continuous Action TXC (30ml. 4470.- / 5ml. 745.-) หลอดขนาด 5ml. ขาย 250.-

เซรั่มที่ช่วยให้ผิวขาว ใสได้อย่างมีประสิทธิภาพมากที่สุดที่ CHANEL เคยพัฒนามา ให้ผิวสว่างขึ้นและยับยั้งการเกิดจุดด่างดำ ป้องกันการเกิดจุดด่างดำใหม่ด้วยสารสกัดจากโปรตีนไข่มุก แก้ไขผิวที่หมองคล้ำและมอบน้ำหล่อเลี้ยงให้ผิวได้ทันที ช่วยให้ผิวหน้าเผยความสว่างใส เนียนเรียบและเปล่งประกาย มอบสัมผัสที่เนียนละเอียดและจุดด่างดำที่ลดเลือนลง ผิวจะชุ่มชื้น นุ่มนวล และยืดหยุ่น

LE BLANC daily brightening skincare ritual marries the power of Eastern philosophy and Western science to illuminate the complexion, delivering more even-toned, radiant skin. Each of the exquisitely textured products in LE BLANC range offers a specific benefit that works in synergy to brighten the complexion. As skin’s most intensive brightening ally, the Concentrate delivers a high intensity of the TXC molecule, while Pearl Protein Extract visibly corrects skin’s dullness and moisturizes. TXC — the first active brightening ingredient registered in Japan as a quasi-drug by a Western company — has a distinctive structure that delivers continuous action for 12 hours*. Skin becomes brighter and more radiant, as dark spots diminish and the complexion appears more even.

 
Base 

CHANEL Le Blanc Light Creator Brightening Makeup Base SPF 40/PA+++ "10 ROSE" 30ml. เคาเตอร์ 2200.- ลด 15% เหลือ 1870.-

เพื่อให้ผิวหน้ามีความ สว่างและเรียบเนียนสมบูรณ์แบบ และช่วยให้เครื่องสำอางติดทนนาน CHANEL Makeup Creation Studio ได้รวมความเชี่ยวชาญด้านความสว่างและสีสันไว้ด้วยกันเพื่อพัฒนา LE BLANC Light Creator Brightening Makeup Base ผลิตภัณฑ์ที่เป็นเอกลักษณ์นี้จะปรับโทนสีผิวตามธรรมชาติให้เรียบเสมอกัน ลดรอยตำหนิ และช่วยให้ผิวเปล่งประกายเป็นธรรมชาติได้ยาวนานถึง 8 ชั่วโมง*

สูตรผสมประกอบด้วยส่วนประกอบสำคัญและเม็ดสี:

 • สารสกัดจากไข่มุกอายุ 2 ปี จะมอบความชุ่มชื้นและช่วยให้ผิวหน้าที่หมองคล้ำดูสว่างขึ้น และป้องกันโทนสีผิวที่ดูหมองคล้ำ
 • สารสกัดจากชะเอมช่วยให้ผิวหน้าสว่างและแก้ไขจุดด่างดำ โดยเข้าทำงานกับกระบวนการสังเคราะห์เมลานิน
 • CHANEL Active Enlightening Ceramic ที่สร้างสรรค์ขึ้นโดยเฉพาะ จะเปลี่ยนพลังงานแสงโดยรอบที่มองไม่เห็น ให้เป็นแสงที่มองเห็น ช่วยลดรอยตำหนิได้ทันทีด้วยคุณสมบัติที่ทำให้ผิวหน้าดูพร่าและสว่างขึ้นด้วย ชั้นบางๆ

ด้วยเนื้อผลิตภัณฑ์ที่ บางเบาและเนียนละเอียด LE BLANC Light Creator Brightening Makeup Base จะซึมซาบลงสู่ผิวและเป็นรองพื้นที่สมบูรณ์แบบสำหรับการแต่งหน้า ช่วยให้เครื่องสำอางติดทนนานยิ่งขึ้น อนุพันธุ์ของกรดไฮยาลูโรนิคจะให้ความรู้สึกชุ่มชื้นและสบายผิวในทันที SPF 40/PA+++ ที่สูงจะช่วยปกป้องผิวจากแสงแดด ช่วยป้องกันปรากฏการณ์ของจุดด่างดำ และมอบประสิทธิภาพที่ช่วยรักษาความงามเริ่มแรกของผิวพรรณ

ขวดบรรจุมีขนาดโค้งและ กะทัดรัด สามารถหยิบได้ง่าย Light Creator Brightening Makeup Base ยังมอบกลิ่นหอมสดชื่นอ่อนๆ ที่กลมกลืนกับชุดผลิตภัณฑ์บำรุงผิว LE BLANC

 

CHANEL Le Blanc Light Creator Brightening Makeup Base SPF 40/PA+++ "20 MIMOSA" 30ml. เคาเตอร์ 2200.- ลด 15% เหลือ 1870.-

เพื่อให้ผิวหน้ามีความ สว่างและเรียบเนียนสมบูรณ์แบบ และช่วยให้เครื่องสำอางติดทนนาน CHANEL Makeup Creation Studio ได้รวมความเชี่ยวชาญด้านความสว่างและสีสันไว้ด้วยกันเพื่อพัฒนา LE BLANC Light Creator Brightening Makeup Base ผลิตภัณฑ์ที่เป็นเอกลักษณ์นี้จะปรับโทนสีผิวตามธรรมชาติให้เรียบเสมอกัน ลดรอยตำหนิ และช่วยให้ผิวเปล่งประกายเป็นธรรมชาติได้ยาวนานถึง 8 ชั่วโมง*

สูตรผสมประกอบด้วยส่วนประกอบสำคัญและเม็ดสี:

 • สารสกัดจากไข่มุกอายุ 2 ปี จะมอบความชุ่มชื้นและช่วยให้ผิวหน้าที่หมองคล้ำดูสว่างขึ้น และป้องกันโทนสีผิวที่ดูหมองคล้ำ
 • สารสกัดจากชะเอมช่วยให้ผิวหน้าสว่างและแก้ไขจุดด่างดำ โดยเข้าทำงานกับกระบวนการสังเคราะห์เมลานิน
 • CHANEL Active Enlightening Ceramic ที่สร้างสรรค์ขึ้นโดยเฉพาะ จะเปลี่ยนพลังงานแสงโดยรอบที่มองไม่เห็น ให้เป็นแสงที่มองเห็น ช่วยลดรอยตำหนิได้ทันทีด้วยคุณสมบัติที่ทำให้ผิวหน้าดูพร่าและสว่างขึ้นด้วย ชั้นบางๆ

ด้วยเนื้อผลิตภัณฑ์ที่ บางเบาและเนียนละเอียด LE BLANC Light Creator Brightening Makeup Base จะซึมซาบลงสู่ผิวและเป็นรองพื้นที่สมบูรณ์แบบสำหรับการแต่งหน้า ช่วยให้เครื่องสำอางติดทนนานยิ่งขึ้น อนุพันธุ์ของกรดไฮยาลูโรนิคจะให้ความรู้สึกชุ่มชื้นและสบายผิวในทันที SPF 40/PA+++ ที่สูงจะช่วยปกป้องผิวจากแสงแดด ช่วยป้องกันปรากฏการณ์ของจุดด่างดำ และมอบประสิทธิภาพที่ช่วยรักษาความงามเริ่มแรกของผิวพรรณ

ขวดบรรจุมีขนาดโค้งและ กะทัดรัด สามารถหยิบได้ง่าย Light Creator Brightening Makeup Base ยังมอบกลิ่นหอมสดชื่นอ่อนๆ ที่กลมกลืนกับชุดผลิตภัณฑ์บำรุงผิว LE BLANC

 

CHANEL Le Blanc Light Revealing Whitening Makeup Base SPF 35 / PA +++ 20 MIMOSA 30ml. เคาเตอร์ 2250.- (กล่องยับ) ลด 20% เหลือ 1800.-

20 MIMOSA สำหรับผิว อันเดอร์โทนเหลือง

บริสุทธิ์และเปล่งประกายยาวนาน
เนื้อผลิตภัณฑ์แบบอีมัลชั่นที่เนียนละเอียด และสดชื่นจะซึมซาบลงสู่ผิวและเผย ผิวหน้าที่เปล่งปลั่งและสดใส โดยใช้เป็นเครื่องสำอางชั้นแรก มอบความรู้สึกสบายผิวได้ตลอดวัน และใช้คู่กับรองพื้นได้อย่างสมบูรณ์แบบเพื่อผิวหน้าที่เจิดจรัสไร้ที่ติ

 

CHANEL Le Blanc Light Creator Brightening Makeup Base SPF 40/PA+++ "30 LYS" 30ml. เคาเตอร์ 2200.- ลด 15% เหลือ 1870.-

เพื่อให้ผิวหน้ามีความ สว่างและเรียบเนียนสมบูรณ์แบบ และช่วยให้เครื่องสำอางติดทนนาน CHANEL Makeup Creation Studio ได้รวมความเชี่ยวชาญด้านความสว่างและสีสันไว้ด้วยกันเพื่อพัฒนา LE BLANC Light Creator Brightening Makeup Base ผลิตภัณฑ์ที่เป็นเอกลักษณ์นี้จะปรับโทนสีผิวตามธรรมชาติให้เรียบเสมอกัน ลดรอยตำหนิ และช่วยให้ผิวเปล่งประกายเป็นธรรมชาติได้ยาวนานถึง 8 ชั่วโมง*

สูตรผสมประกอบด้วยส่วนประกอบสำคัญและเม็ดสี:

 • สารสกัดจากไข่มุกอายุ 2 ปี จะมอบความชุ่มชื้นและช่วยให้ผิวหน้าที่หมองคล้ำดูสว่างขึ้น และป้องกันโทนสีผิวที่ดูหมองคล้ำ
 • สารสกัดจากชะเอมช่วยให้ผิวหน้าสว่างและแก้ไขจุดด่างดำ โดยเข้าทำงานกับกระบวนการสังเคราะห์เมลานิน
 • CHANEL Active Enlightening Ceramic ที่สร้างสรรค์ขึ้นโดยเฉพาะ จะเปลี่ยนพลังงานแสงโดยรอบที่มองไม่เห็น ให้เป็นแสงที่มองเห็น ช่วยลดรอยตำหนิได้ทันทีด้วยคุณสมบัติที่ทำให้ผิวหน้าดูพร่าและสว่างขึ้นด้วย ชั้นบางๆ

ด้วยเนื้อผลิตภัณฑ์ที่ บางเบาและเนียนละเอียด LE BLANC Light Creator Brightening Makeup Base จะซึมซาบลงสู่ผิวและเป็นรองพื้นที่สมบูรณ์แบบสำหรับการแต่งหน้า ช่วยให้เครื่องสำอางติดทนนานยิ่งขึ้น อนุพันธุ์ของกรดไฮยาลูโรนิคจะให้ความรู้สึกชุ่มชื้นและสบายผิวในทันที SPF 40/PA+++ ที่สูงจะช่วยปกป้องผิวจากแสงแดด ช่วยป้องกันปรากฏการณ์ของจุดด่างดำ และมอบประสิทธิภาพที่ช่วยรักษาความงามเริ่มแรกของผิวพรรณ

ขวดบรรจุมีขนาดโค้งและ กะทัดรัด สามารถหยิบได้ง่าย Light Creator Brightening Makeup Base ยังมอบกลิ่นหอมสดชื่นอ่อนๆ ที่กลมกลืนกับชุดผลิตภัณฑ์บำรุงผิว LE BLANC

 

CHANEL Les Beiges Healthy Glow Foundation SPF25 / PA++ 30ml. เคาเตอร์ 2300.- ลด 15% เหลือ 1955.-

พร้อมส่ง สี

❥ 10 BEIGE ผิวขาว
❥ 20 BEIGE ผิวขาว-กลาง
❥ 30 BEIGE ผิวกลาง-สองสี

An invisible foundation that creates a natural healthy glow by giving skin the radiance of a day spent outdoors, while protecting it from harsh environmental conditions. 14 shades in a compact travel-friendly bottle for easy application with fingertips. The perfection of a natural glow.

With a range of sublte, easy-to-wear beiges, HEALTHY GLOW FOUNDATION frees women from their fears of using foundation and gives every skin tone a lasting healthy glow. The soft and comfortable texture glides over the skin and melts away. It adapts to the shape of the face and invisibly follows its every movement. The texture becomes imperceptible and allows the skin to breathe freely, while protecting it from harsh environmental conditions. The complexion is evened-out and enhanced with a sheer finish. As if revived, it displays the freshness and radiance of beautiful skin in the great outdoors.

Kalanchoe extract and UV filters protect the skin from harsh environmental conditions.

“Healthy Glow Booster” mineral pigments instantly deliver a dazzling healthy glow. Together with Soft Focus powders, they even out the complexion and enhance it, creating a sheer finish.
Kalanchoe extract, a beauty-protecting botanical active ingredient, combined with SPF 25/PA++ sunscreen, strengthens the skin and protects against environmental stress.
With its hyaluronic acid derivative, the texture provides an instant sensation of hydration and comfort that lasts all day long.

Apply with fingertips. Choose one tone lighter for radiance, tone-on-tone for an imperceptible result or a darker tone for a more sun-kissed effect.

 

CHANEL Les Beiges All-in-one Healthy Glow Cream SPF30/PA+++ 30ml. เคาเตอร์ 2300.- ลด 15% เหลือ 1955.-

พร้อมส่ง สี

❥ 10 BEIGE ผิวขาว
❥ 20 BEIGE ผิวขาว-กลาง

"ช่วยให้รอยบนผิวหน้าดูลดเลือนลง และสว่างขึ้นดูสุขภาพดีเปรงประกายอย่างเป็นธรรมชาติ
มี Open Air Care Complex ช่วยต่อต้านอนุมูลอิสระ ป้องกันความเครียด และแก้ไขรอยตำหนิต่างๆ รวมทั้งมอบความรู้สึกเนียนนุ่มและสบายผิวอย่างสมบูรณ์แบบ และให้การปกป้องผิวจาก UVB และ UVA (SPF 30 PA+++)"

เพียงขั้นตอนเดียว เนื้อสัมผัสบางเบาดุจกำมะหยี่ของ All-IN-ONE HEALTHY GLOW CREAM จะให้ความเปล่งปลั่งผิวหน้าให้สว่างขึ้นในทันที พร้อมทั้งปลอบประโลม ปกปิดจุดบกพร่อง ให้ความชุ่มชื้นเช้มข้น อีกทั้งผิวหน้ายังดูเนียนเรียบเพราะช่วยปกปิดและอำพรางตำหนิต่างๆบนใบหน้า ได้อย่างเป็นธรรมชาติ

 

CHANEL Les Beiges All-in-one Healthy Glow Cream SPF30/PA+++ (12g. 2080.- / 2.5g. 433.-) ขนาด 2.5g.   O N  S A L E   > >   195.-  

พร้อมส่ง สี

❥ 10 BEIGE ผิวขาว
❥ 20 BEIGE ผิวขาว-กลาง

"ช่วยให้รอยบนผิวหน้าดูลดเลือนลง และสว่างขึ้นดูสุขภาพดีเปรงประกายอย่างเป็นธรรมชาติ
มี Open Air Care Complex ช่วยต่อต้านอนุมูลอิสระ ป้องกันความเครียด และแก้ไขรอยตำหนิต่างๆ รวมทั้งมอบความรู้สึกเนียนนุ่มและสบายผิวอย่างสมบูรณ์แบบ และให้การปกป้องผิวจาก UVB และ UVA (SPF 30 PA+++)"

เพียงขั้นตอนเดียว เนื้อสัมผัสบางเบาดุจกำมะหยี่ของ All-IN-ONE HEALTHY GLOW CREAM จะให้ความเปล่งปลั่งผิวหน้าให้สว่างขึ้นในทันที พร้อมทั้งปลอบประโลม ปกปิดจุดบกพร่อง ให้ความชุ่มชื้นเช้มข้น อีกทั้งผิวหน้ายังดูเนียนเรียบเพราะช่วยปกปิดและอำพรางตำหนิต่างๆบนใบหน้า ได้อย่างเป็นธรรมชาติ

 

❥ CHANEL Le Blanc Light Revealing Whitening Makeup Base SPF 35/PA +++ "10 Rosee สำหรับผิวอมชมพู" เคาเตอร์ 2250.- ลด 15% เหลือ 1910.-

❥
CHANEL Le Blanc Light Revealing Whitening Makeup Base SPF 35/PA +++ "10 Rosee สำหรับผิวอมชมพู" เคาเตอร์ 2250.- (NB จากเซ็ท) ลด 20% เหลือ 1800.-

บริสุทธิ์และเปล่งประกายยาวนาน
เนื้อผลิตภัณฑ์แบบอีมัลชั่นที่เนียนละเอียดและสดชื่นจะซึมซาบลงสู่ผิวและเผย ผิวหน้าที่เปล่งปลั่งและสดใส โดยใช้เป็นเครื่องสำอางชั้นแรก มอบความรู้สึกสบายผิวได้ตลอดวัน และใช้คู่กับรองพื้นได้อย่างสมบูรณ์แบบเพื่อผิวหน้าที่เจิดจรัสไร้ที่ติ

The fine pearl is the model of perfection and translucency that inspired the creation of the LE BLANC ritual.

The fresh and lightweight emulsion texture of the Bases is an ideal first layer for makeup and leaves the skin comfortable all day long.

Combining light and color expertise, CHANEL recreates its must-have Bases. In their formula, the Pure White Mineral Ceramic Pigments target unbalanced skin undertones to reveal an immaculate radiance and a unified complexion.

Day after day, the Liquorice Extract regulates melanin production. The Pearl Protein Extract corrects dull and yellow-toned skins, illuminates and is known for its hydration property. The complexion is ready for a perfect application of LE BLANC foundations.

An SPF 35 / PA +++ protects the skin from the damaging effects of the sun.

 

CHANEL Le Blanc Light Revealing Whitening Makeup Base SPF 35 / PA +++ "20 Mimosa สำหรับผิว อันเดอร์โทนเหลือง" เคาเตอร์ 2100.- ลด 15% เหลือ 1785.-

บริสุทธิ์และเปล่งประกายยาวนาน
เนื้อผลิตภัณฑ์แบบอีมัลชั่นที่เนียนละเอียดและสดชื่นจะซึมซาบลงสู่ผิวและเผย ผิวหน้าที่เปล่งปลั่งและสดใส โดยใช้เป็นเครื่องสำอางชั้นแรก มอบความรู้สึกสบายผิวได้ตลอดวัน และใช้คู่กับรองพื้นได้อย่างสมบูรณ์แบบเพื่อผิวหน้าที่เจิดจรัสไร้ที่ติ

The fine pearl is the model of perfection and translucency that inspired the creation of the LE BLANC ritual.

The fresh and lightweight emulsion texture of the Bases is an ideal first layer for makeup and leaves the skin comfortable all day long.

Combining light and color expertise, CHANEL recreates its must-have Bases. In their formula, the Pure White Mineral Ceramic Pigments target unbalanced skin undertones to reveal an immaculate radiance and a unified complexion.

Day after day, the Liquorice Extract regulates melanin production. The Pearl Protein Extract corrects dull and yellow-toned skins, illuminates and is known for its hydration property. The complexion is ready for a perfect application of LE BLANC foundations.

An SPF 35 / PA +++ protects the skin from the damaging effects of the sun.

 
Foundation 

CHANEL CC Cream Complete Correction SPF50 30ml. เคาเตอร์ 2300.- ลด 15% เหลือ 1955.-

พร้อมส่ง สี

❥10 BEIGE ผิวขาว
❥ 20 BEIGE ผิวขาว-กลาง
❥ 30 BEIGE ผิวกลาง-สองสี

CC Cream เป็นผลิตภัณฑ์ ที่อยู่กลางๆ ระหว่าง BB น่ะคะ เนื้อผลิตภัณฑ์เบากว่า BB และปกปิดได้ดีไม่หนักหน้าเหมือน BB ทำให้ผิวดูเนียนเรียบขึ้น ช่วยปรับสีผิวให้ดูกระจ่างใสขึ้น และปกปิดรูขุมขนได้เป็นอย่างดี ทาแล้วแห้งไปกับผิว ไม่มีความเหนียวเหนอะหนะติดทนนาน รู้สึกสบายผิวในระหว่างวัน ไม่หนักหน้า และกันน้ำกันเหงื่อได้ดีระดับนึงคะ

ส่วนประกอบหลักจากธรรมชาติ CC Cream ให้ความสบายแก่ผิวอย่างน่าอัศจรรย์

ปลอบประโลมผิว : สารสกัดจากดอกคอร์นฟลาวเวอร์ช่วยให้ผิวที่แพ้ง่ายไม่ระคายเคือง

ให้ความชุ่มชื้น : ไฮยารูลอนิค แอซิด ช่วยรักษาความสมดุลระดับความชุ่มชื้นในผิวตลอดวัน

ปกป้อง : SPF 30 PA+++ ปกป้องผิวจากรังสี UVA,UVB ซึ่งเป็นสาเหตุของการเกิดริ้วรอยก่อนวัย

ป้องกัน : Rejuvencia ส่วนประกอบหลักจากธรรมชาติซึ่งได้มาจากสิ่งมีชีวิตขนาดเล็กจากท้องทะเลจะกระตุ้นการสร้างคอลลาเจนตามธรรมชาติของผิว

ปกปิดจุดบกพร่อง : จุดแดงและจุดด่างดำลดเลือนลง รูขุมขนกระชับขึ้นอย่างเห็นได้ชัด ผิวจะรู้สึกสดชื่นอย่างเป็นธรรมชาติ

 

CHANEL CC Cream Correction Complete SPF 30/PA+++ หลอดขนาด 5ml. ขาย 250.-

พร้อมส่ง สี
❥ 10 BEIGE ผิวขาว
❥ 20 BEIGE ผิวขาว-กลาง
❥ 30 BEIGE ผิวกลาง-สองสี
❥ 40 BEIGE ผิวสองสี-เข้ม

CC Cream เป็นผลิตภัณฑ์ ที่อยู่กลางๆ ระหว่าง BB น่ะคะ เนื้อผลิตภัณฑ์เบากว่า BB และปกปิดได้ดีไม่หนักหน้าเหมือน BB ทำให้ผิวดูเนียนเรียบขึ้น ช่วยปรับสีผิวให้ดูกระจ่างใสขึ้น และปกปิดรูขุมขนได้เป็นอย่างดี ทาแล้วแห้งไปกับผิว ไม่มีความเหนียวเหนอะหนะติดทนนาน รู้สึกสบายผิวในระหว่างวัน ไม่หนักหน้า และกันน้ำกันเหงื่อได้ดีระดับนึงคะ

ส่วนประกอบหลักจากธรรมชาติ CC Cream ให้ความสบายแก่ผิวอย่างน่าอัศจรรย์

ปลอบประโลมผิว : สารสกัดจากดอกคอร์นฟลาวเวอร์ช่วยให้ผิวที่แพ้ง่ายไม่ระคายเคือง

ให้ความชุ่มชื้น : ไฮยารูลอนิค แอซิด ช่วยรักษาความสมดุลระดับความชุ่มชื้นในผิวตลอดวัน

ปกป้อง : SPF 30 PA+++ ปกป้องผิวจากรังสี UVA,UVB ซึ่งเป็นสาเหตุของการเกิดริ้วรอยก่อนวัย

ป้องกัน : Rejuvencia ส่วนประกอบหลักจากธรรมชาติซึ่งได้มาจากสิ่งมีชีวิตขนาดเล็กจากท้องทะเลจะกระตุ้นการสร้างคอลลาเจนตามธรรมชาติของผิว

ปกปิดจุดบกพร่อง : จุดแดงและจุดด่างดำลดเลือนลง รูขุมขนกระชับขึ้นอย่างเห็นได้ชัด ผิวจะรู้สึกสดชื่นอย่างเป็นธรรมชาติ

 

CHANEL Le Blanc Light Revealing Whitening Fluid Foundation SPF 30 /PA+++ 30ml. เคาเตอร์ 2250.- ลด 15% เหลือ 1915.-

พร้อมส่ง สี

❥ 10 Beige
❥ 20 Beige

The fine pearl is a model of perfection and translucency that inspired the creation of the LE BLANC ritual.
The lightweight texture of the fluid foundation corrects dark spots and evens out the complexion with its exclusive association of mineral ceramic pigments for a perfect, invisible makeup finish.
Day after day, Liquorice Extract acts on melanin production to offer an ideally luminous complexion.
Pearl Protein Extract corrects dull and yellow-toned skin, while encouraging moisturization.
In addition, the powerful hydrating ingredients of the formula make LE BLANC act as a “moisture guard” all day long.
Soft, fresh and serene, skin is protected against UV rays thanks to the SPF 30 / PA +++ sun protection index.

 

CHANEL Perfection Lumiere Velvet Smooth Effect Makeup 30ml. เคาเตอร์ 2300.- ลด 15% เหลือ 1955.-

พร้อมส่ง สี

❥ 10 BEIGE ผิวขาว
❥ 20 BEIGE ผิวขาว-กลาง

รองพื้นที่บางเบาดุจผิวชั้นที่สอง ช่วยให้ผิวหน้าดูเนียนเรียบเสมอกันอย่างเป็นธรรมชาติด้วยเนื้อสัมผัสที่ เนียนละเอียดดุจกำมะหยี่และไม่มันวาว ด้วยปริมาณเพียงเล็กน้อยแต่ให้ผลลัพธ์ที่เหลือเชื่อ PERFECTION LUMIÈREVELVET มอบความสมดุลที่สมบูรณ์แบบ คุณสมบัติสำคัญของรองพื้นนี้คือ สว่างใสและไม่มันวาว ปกปิดและบางเบา รู้สึกสบายและเปล่งประกาย มอบความรู้สึกบางเบาจนแทบไม่รู้สึกแต่ให้ผลลัพธ์ที่เห็นได้อย่างชัดเจน ผิวหน้าจะไร้รอยด่างดำในเวลาอันรวดเร็ว ไม่เพียงแต่รอยตำหนิบนใบหน้าลดลงเท่านั้น แต่ผิวหน้าและรูขุมขนบนใบหน้าจะกระชับขึ้นด้วย

 

CHANEL Perfection Lumiere Long-Wear Flawless Fluid Makeup SPF10 30ml. เคาเตอร์ 2200.- ลด 15% เหลือ 1870.-

พร้อมส่ง สี

❥ 10 BEIGE ผิวขาว
❥ 20 BEIGE ผิวขาว-กลาง
❥ 30 BEIGE ผิวกลาง-สองสี
❥ 40 BEIGE ผิวสองสี

รองพื้นคุณภาพระดับไฮคลาส จาก Chanel โดดเด่นด้วยเนื้อสัมผัสที่บางเบา ให้การปกปิดได้เรียบเนียนอย่างเป็นธรรมชาติ ขจัดความหมองคล้ำ ให้ผิวดูเปล่งประกาย ไม่ทิ้งคราบความมันวาว หรือเหนอะหนะ ด้วยลุคแมตต์สุดเก๋ พร้อมอำพรางจุดบกพร่องต่างๆ ให้คุณเผยผิวใสดูสวยสมบูรณ์แบบได้ยาวนานตั้งแต่เช้าจรดเย็น

 
Foundation Compact

CHANEL MAT LUMIER PERFECTION Long-Wear Flawless Compact Powder Makeup SPF 25 / PA++ 15g. เคาเตอร์ 2400.- ลด 15% เหลือ 2040.-

พร้อมส่ง สี

❥ 10 BEIGE ผิวขาว
❥ 20 BEIGE ผิวขาว-กลาง

แป้งผสมรองพื้นช่วยควบ คุมความมันได้เป็นเยี่ยมมากที่สุด เนื้อแป้งเนียนละเอียด ช่วยปกปิดได้เป็นอย่างดี ไม่ทิ้งคราบให้เห็นใดๆ พร้อมปกป้องผิวจากแสงแดดด้วยค่า SPF20 ช่วยปกปิดจุดด่างดำ เนื้อแป้งมีส่วนของ Peach Extract ช่วยบำรุงและทำให้ผิวนุ่ม

 

CHANEL PERFECTION LUMIERE Extreme Long-Wear and Pore Minimizing Powder Foundation SPF 25/PA+++ 12g. เคาเตอร์ 2400.- ลด 15% เหลือ 2040.-

พร้อมส่ง สี

❥ 10 BEIGE ผิวขาว
❥ 20 BEIGE ผิวขาว-กลาง
❥ 30 BEIGE ผิวกลาง-สองสี

A mattifying oil-control foundation specially adapted to hot and humid climates, presented in a refillable travel-friendly case. PERFECTION LUMIÈRE EXTRÊME offers the perfect balance between a matte finish and translucency, coverage and luminosity. It ensures a luminous matte complexion with a natural finish from morning till night, even in extreme conditions. Skin texture and pores are refined, imperfections are corrected and skin is protected from UV rays.

 

CHANEL PERFECTION LUMIERE Extreme Long-Wear and Pore Minimizing Powder Foundation SPF 25/PA+++ รีฟิว 12g. เคาเตอร์ 1800.- ลด 15% เหลือ 1530.-

❥ 10 BEIGE ผิวขาว
❥ 20 BEIGE ผิวขาว-กลาง
❥ 30 BEIGE ผิวกลาง-สองสี

A mattifying oil-control foundation specially adapted to hot and humid climates, presented in a refillable travel-friendly case. PERFECTION LUMIÈRE EXTRÊME offers the perfect balance between a matte finish and translucency, coverage and luminosity. It ensures a luminous matte complexion with a natural finish from morning till night, even in extreme conditions. Skin texture and pores are refined, imperfections are corrected and skin is protected from UV rays.

 

CHANEL Ultrawear Flawless Compact Foundation SPF15 40 BEIGE 13g. (TESTER) ราคา 1090.-

The guarantee of an impeccable complexion throughout the day.

A compact foundation that pushes back the limits of long wear for a flawless matte finish and a radiant complexion from morning to evening. With incredible finesse, its powdery texture glides on like a second skin for luminous, sheer coverage.
Its refillable travel case makes it easy to touch up throughout the day.

 
Loose & Pressed Powder   

CHANEL Poudre Universelle Libre Natural Finish Loose Powder 30g. เคาเตอร์ 2250.- ลด 15% เหลือ 1915.-

พร้อมส่ง สี

❥ 10 LIMPIDE
❥ 20 CLAIR - Translucent 1

แป้งฝุ่นเนื้อเบา สัมผัสอันละเอียดเอียดละมุน ละเอียดที่สุดเท่าที่เคยสัมผัสมาและบางเบาสบายผิวที่สุด กลมกลืนกับมอบผิวผ่อง ใช้ร่วมกับ รองพื้น CHANEL และคอนซีลเลอร์ เพื่อเพิ่มระดับการปกปิดผิว มอบความสมบูรณ์แบบ โดยให้ลุคบางใสแบบธรรมชาติ ใช้ทาเดี่ยวๆเพื่อลุคเบาบางใสได้ หรือจะใช้หลังการลงรองพื้นในขั้นตอนสุดท้ายเพื่อลุคที่สมบูรณ์แบบ ใบหน้าดั่งกำมะหยี่ชั้นเลิศ

A sheer, natural finish for the complexion.

It unifies the complexion, with a natural sheer matt finish, and disguises imperfections without emphasising lines. The unique dispenser puts exactly the right amount of powder onto the cotton velvet puff, for a perfect natural finish.

A sheer matt finish, obtained by the use of an ultra-fine talc and silica microspheres. A flawless natural complexion, through the inclusion of photo-reflective pigments, which disguise fine lines and skin blemishes. Outstanding « glide » and comfort during application, thanks to a « crystal » powder derived from Lauryol Lysine, and to a silicone derivative which reduces the volatility of the powder. A remarkable affinity with the skin and an even finish (lipoaminoacid-coated pigments).

Used on its own, the powder evens out the complexion and gives a sheer, natural matt makeup. Used over any type of foundation, the powder fixes your makeup with a velvety finish.

 

CHANEL Les Beiges Healthy Glow Multi-Color SPF15/PA++ "01" เคาเตอร์ 2180.- ลด 15% เหลือ 1860.-

LES BEIGES HEALTHY GLOW MULTI-COLOUR SPF 15/PA++ สีเบจในทุกสถานการณ์ ผลงานสร้างสรรค์ที่ยึดมั่นในมรดกที่ Gabrielle Chanel มอบให้นี้จะช่วยให้การ แต่งหน้าดูทันสมัยได้อย่างง่ายดายที่สุด สามเฉดสีในหนึ่งตลับจะสะท้อนประกายสุขภาพดีให้ใบหน้า ช่วยให้ผิวหน้าดูสว่าง และเติมแต่งแก้มให้ดูเปล่งปลั่ง เครื่องสำอางเอนกประสงค์นี้มีสองชุดสีให้เลือก ในบรรดาสามเฉดสีนี้ HEALTHY GLOW SHEER POWDER ได้รับการนำมาผสมกับเฉดสีที่ให้ประกายอ่อนๆ และสีสำหรับปัดแก้มที่เข้มกว่า สูตรผสมที่เน้นความสะดวกโดยเฉพาะนี้อุดมด้วยเชียบัทเทอร์ที่ให้ความชุ่มชื้น รวมทั้งสารต้านมลภาวะที่ให้การปกป้องผิว วิตามินอี และสารสกัดจากฝ้ายธรรมชาติและกุหลาบสีขาว เนื้อแป้งเนียนละเอียดจนรับประกันได้ว่าสามารถให้ประกายผิวสุขภาพดีได้อย่าง เป็นธรรมชาติ ไม่ต้องมีกฎเกณฑ์ใดๆ เมื่อใช้ HEALTHY GLOW MULTI-COLOUR ที่ช่วยให้แต่งหน้าได้ตามต้องการและสนุกสนาน สามารถประยุกต์ใช้ได้ตามความประสงค์ โดยใช้แปรงผสมทั้งสามสีเข้าด้วยกันเพื่อเพิ่มความเปล่งประกายให้ผิว หรือใช้สีที่อ่อนที่สุดเพื่อไฮไลท์บริเวณที่เด่นที่สุดบนใบหน้า บริเวณเหนือโหนกแก้มและเนินหน้าผาก นอกจากนี้ยังสามารถใช้สีที่เข้มที่สุดปัดบริเวณโหนกแก้ม หรือแรเงาบริเวณขมับและด้านล่างของแก้ม สามารถทาสีกลางให้ทั่วใบหน้าหรือผสมไฮไลท์กับ HEALTHY GLOW SHEER POWDER เพื่อให้ผิวสะท้อนแสงได้ดีขึ้น สุดท้าย สามารถผสมสีเข้มสองสีเข้าด้วยกันเพื่อใช้ปัดแก้มหรือเป็นบรอนซ์เซอร์ HEALTHY GLOW MULTI-COLOUR มาพร้อมกับแปรงรูปจันทร์ครึ่งเสี้ยวที่ออกแบบให้เข้ากับใบหน้า มีจำหน่ายสองเฉดสี N° 01, N° 02

 

CHANEL Les Beiges Healthy Glow Multi-Color SPF15/PA++ "02" เคาเตอร์ 2180.- ลด 15% เหลือ 1860.-

LES BEIGES HEALTHY GLOW MULTI-COLOUR SPF 15/PA++ สีเบจในทุกสถานการณ์ ผลงานสร้างสรรค์ที่ยึดมั่นในมรดกที่ Gabrielle Chanel มอบให้นี้จะช่วยให้การ แต่งหน้าดูทันสมัยได้อย่างง่ายดายที่สุด สามเฉดสีในหนึ่งตลับจะสะท้อนประกายสุขภาพดีให้ใบหน้า ช่วยให้ผิวหน้าดูสว่าง และเติมแต่งแก้มให้ดูเปล่งปลั่ง เครื่องสำอางเอนกประสงค์นี้มีสองชุดสีให้เลือก ในบรรดาสามเฉดสีนี้ HEALTHY GLOW SHEER POWDER ได้รับการนำมาผสมกับเฉดสีที่ให้ประกายอ่อนๆ และสีสำหรับปัดแก้มที่เข้มกว่า สูตรผสมที่เน้นความสะดวกโดยเฉพาะนี้อุดมด้วยเชียบัทเทอร์ที่ให้ความชุ่มชื้น รวมทั้งสารต้านมลภาวะที่ให้การปกป้องผิว วิตามินอี และสารสกัดจากฝ้ายธรรมชาติและกุหลาบสีขาว เนื้อแป้งเนียนละเอียดจนรับประกันได้ว่าสามารถให้ประกายผิวสุขภาพดีได้อย่าง เป็นธรรมชาติ ไม่ต้องมีกฎเกณฑ์ใดๆ เมื่อใช้ HEALTHY GLOW MULTI-COLOUR ที่ช่วยให้แต่งหน้าได้ตามต้องการและสนุกสนาน สามารถประยุกต์ใช้ได้ตามความประสงค์ โดยใช้แปรงผสมทั้งสามสีเข้าด้วยกันเพื่อเพิ่มความเปล่งประกายให้ผิว หรือใช้สีที่อ่อนที่สุดเพื่อไฮไลท์บริเวณที่เด่นที่สุดบนใบหน้า บริเวณเหนือโหนกแก้มและเนินหน้าผาก นอกจากนี้ยังสามารถใช้สีที่เข้มที่สุดปัดบริเวณโหนกแก้ม หรือแรเงาบริเวณขมับและด้านล่างของแก้ม สามารถทาสีกลางให้ทั่วใบหน้าหรือผสมไฮไลท์กับ HEALTHY GLOW SHEER POWDER เพื่อให้ผิวสะท้อนแสงได้ดีขึ้น สุดท้าย สามารถผสมสีเข้มสองสีเข้าด้วยกันเพื่อใช้ปัดแก้มหรือเป็นบรอนซ์เซอร์ HEALTHY GLOW MULTI-COLOUR มาพร้อมกับแปรงรูปจันทร์ครึ่งเสี้ยวที่ออกแบบให้เข้ากับใบหน้า มีจำหน่ายสองเฉดสี N° 01, N° 02

 

CHANEL Les Beiges Healthy Glow Sheer Powder SPF15 12g. เคาเตอร์ 2200.- ลด 15% เหลือ 1870.-

พร้อมส่ง สี

❥ 10 BEIGE ผิวขาว
❥ 20 BEIGE ผิวขาว-กลาง

เปล่งปลั่งผิวสุขภาพดีสวยแป้งเชียร์สีสวย เพิ่มความกระจ่างใสให้ใบหน้า ผลิตภัณฑ์ตัวใหม่จากแบรนด์เครื่องสำอางดังก้องโลก CHANEL ปล่อยผลิตภัณฑ์ใหม่ๆ ออกมาให้สาวๆ หัวใจเต้นไม่เป็นจังหวะกันอีกแล้วค่ะ โดยได้แรงบันดาลใจจากความหลงใหลในเสรีภาพของ Gabrielle กลายมาเป็นเครื่องสำอางภายใต้คอลเลคชั่นที่มีชื่อว่า LES BEIGES เน้นที่การแต่งหน้าที่ง่ายและเครื่องมือที่ใช้งานง่าย สำหรับผลิตภัณฑ์ตัวใหม่ที่ว่านี้คือ HEALTHY GLOW SHEER POWDER เป็นแป้งเชียร์สีสวย เพิ่มความกระจ่างใสให้ใบหน้า แป้งเชียร์ที่มีเนื้อแป้งอนูละเอียด ที่วางจำหน่ายในประเทศไทย มีสองสีให้เลือก คือ No.10 และ No.20 แป้งเชียร์ตัวนี้จะช่วยทำให้ผิวหน้าของเราดูสุขภาพดี เมคอัพแต่งออกมาได้สวยมากขึ้น สีสีนไม่ฉูดฉาดจึงถือเป็นความงดงามที่เกิดจากความเรียบง่าย ช่วยให้การแต่งหน้าดูเป็นธรรมชาติได้อย่างสมบูรณ์แบบ นอจากนั้นยังมาพร้อมแปรงปัดแก้มที่ได้ผ่านการออกแบบมาให้มีรูปทรงคล้ายจันทร์ครึ่งดวง ทำให้สามารถปัดได้พอดีกับความโค้งมนของใบหน้าของสาวๆ แต่ละคน แป้งเชียร์ตัวนี้บรรจุอยู่ในตลับสีทองหรูหรา ซึ่งเรียกได้ว่าเป็นการเปลี่ยนแปลงก้าวสำคัญสำหรับ CHANEL ที่เปลี่ยนแพ็กเกจจากตลับแป้งสีดำโลโก้ขาว เป็นหน้าตลับสีขาวโลโก้ดำ แต่ยังความโอ่อ่าเอาไว้ได้เหมือนเดิม

 
Palettes & Value Sets 

CHANEL Les 4 Ombres Eyeshadow Quad "208 TISSE GABRIELLE" 2g. เคาเตอร์ 2400.- ลด 25% เหลือ 1800.-

A palette of four eyeshadows that features the most advanced innovation to enhance creativity. Its optimised formula unites softness and easy application to express maximum colour: consistent, luminous and even all day long. The shades come in a variety of effects: matte, satiny, iridescent or metallic.
A practical and portable black lacquered case with a large mirror.

Result: The four eyeshadows blend endlessly to define natural, intense, sophisticated or smoky eyes.
A formula that enhances colour and makeup effects.

• An exceptional concentration of long-lasting pure pigments for a wider range of effects and intensities
• A jellifying system and a blend of polymers and spherical powders for:
o a soft, creamy, glide-on texture
o shades that blend together perfectly
o an even makeup result
• A new manufacturing process for easy application and immediately intense coverage
• A total absence of talc for heightened colour radiance and luminosity
• Synthetic mica to ensure consistency between the colours in the case and the makeup result on the eyelids

 

CHANEL Les 4 Ombres Eyeshadow Quad "224 TISSE RIVIERA" 2g. เคาเตอร์ 2400.- ลด 25% เหลือ 1800.-

A palette of four eyeshadows that features the most advanced innovation to enhance creativity. Its optimised formula unites softness and easy application to express maximum colour: consistent, luminous and even all day long. The shades come in a variety of effects: matte, satiny, iridescent or metallic.
A practical and portable black lacquered case with a large mirror.

Result: The four eyeshadows blend endlessly to define natural, intense, sophisticated or smoky eyes.
A formula that enhances colour and makeup effects.

• An exceptional concentration of long-lasting pure pigments for a wider range of effects and intensities
• A jellifying system and a blend of polymers and spherical powders for:
o a soft, creamy, glide-on texture
o shades that blend together perfectly
o an even makeup result
• A new manufacturing process for easy application and immediately intense coverage
• A total absence of talc for heightened colour radiance and luminosity
• Synthetic mica to ensure consistency between the colours in the case and the makeup result on the eyelids

 

CHANEL Ombres Fleuries Quadra Eye Shadow "DELICATESSE" 4g. เคาเตอร์ 2530.- ลด 30% เหลือ 1770.-

Is designed in a combination of 4 beautiful iridescent shadows. Achieve an infinite variety of effects. Blend and contrast in both iridescent and matte.

 

CHANEL Quadra Eye Shadow "JARDIN ZEN" 2g. เคาเตอร์ 2530.- ลด 30% เหลือ 1770.-

Chanel Ombres Tracées Quadra Eyeshadow in Jardin Zen combines four beautiful shades decorated with Zen Garden relief. This eyeshadow quad includes a shimmering black shade, a dusty violet, a soft cherry pink and a gold satin shade.

 

CHANEL Quadra Eyeshadow SIGNE PARTICULIER 4g. เคาเตอร์ 2530.- (TESTER) ลด 40% เหลือ 1520.-

Is an exclusive creation that offers a palette of dramatic eyeshadows, each embossed with a precious design featuring the double-C monogram. A color inspired by Vamp, the rebellious, black-red LE VERNIS shade that became an icon is styled alongside velvety purple, golden saffron and satiny beige tones for exquisite versatility.

 

CHANEL Illusion d'Ombre Eyeshadow 106 FLEUR DE PIERRE 4g. เคาเตอร์ 1320.- (TESTER) ลด 40% เหลือ 790.-

An eyeshadow, a palette of scintillating or luminous shades. A silky cream texture with a powdery aspect to apply in a monochrome halo or layered for multiple variations. The eyeshadow comes with a tapered brush.

Result: long-lasting eye makeup that can be adjusted according to the desired intensity. Sophisticated, subtle or deep, dressed in iridescent shimmers.

• A cream texture with a powdery aspect formulated with a silicone base for a "new-generation" formula with a unique feel.
• A combination of pure pigments of different colours and sizes: small pigments provide coverage and colour intensity and large pigments make the shades shimmer.

 

CHANEL Illusion d'Ombre Eyeshadow 122 OCEAN LIGHT 4g. เคาเตอร์ 1320.- (TESTER) เหลือ 690.-

An eyeshadow, a palette of scintillating or luminous shades. A silky cream texture with a powdery aspect to apply in a monochrome halo or layered for multiple variations. The eyeshadow comes with a tapered brush.

Result: long-lasting eye makeup that can be adjusted according to the desired intensity. Sophisticated, subtle or deep, dressed in iridescent shimmers.

• A cream texture with a powdery aspect formulated with a silicone base for a "new-generation" formula with a unique feel.
• A combination of pure pigments of different colours and sizes: small pigments provide coverage and colour intensity and large pigments make the shades shimmer.

 

CHANEL Illusion d'Ombre Eyeshadow 112 IRIDESCENT 4g. เคาเตอร์ 1320.- (TESTER) ลด 40% เหลือ 790.-

An eyeshadow, a palette of scintillating or luminous shades. A silky cream texture with a powdery aspect to apply in a monochrome halo or layered for multiple variations. The eyeshadow comes with a tapered brush.

Result: long-lasting eye makeup that can be adjusted according to the desired intensity. Sophisticated, subtle or deep, dressed in iridescent shimmers.

• A cream texture with a powdery aspect formulated with a silicone base for a "new-generation" formula with a unique feel.
• A combination of pure pigments of different colours and sizes: small pigments provide coverage and colour intensity and large pigments make the shades shimmer.

 

CHANEL Illusion d'Ombre Eyeshadow 126 GRIFFITH GREEN 4g. เคาเตอร์ 1320.- (TESTER) ลด 40% เหลือ 790.-

An eyeshadow, a palette of scintillating or luminous shades. A silky cream texture with a powdery aspect to apply in a monochrome halo or layered for multiple variations. The eyeshadow comes with a tapered brush.

Result: long-lasting eye makeup that can be adjusted according to the desired intensity. Sophisticated, subtle or deep, dressed in iridescent shimmers.

• A cream texture with a powdery aspect formulated with a silicone base for a "new-generation" formula with a unique feel.
• A combination of pure pigments of different colours and sizes: small pigments provide coverage and colour intensity and large pigments make the shades shimmer.

 

CHANEL Soft Touch Eyeshadow 108 EXALTATION 2g. (TESTER) ราคา 350.-

A monochrome eyeshadow. A very soft pressed powder texture that comes in a wide palette of shades. Satiny, matte or iridescent.

Result: luminous, long-lasting makeup, from the lightest to the most intense.

 

CHANEL Illusion d'Ombre Long Wear Luminous Eyeshadow "91 APPARITION" 4g. เคาเตอร์ 1320.- ลด 25% เหลือ 990.-

An eyeshadow, a palette of scintillating or luminous shades. A silky cream texture with a powdery aspect to apply in a monochrome halo or layered for multiple variations. The eyeshadow comes with a tapered brush.

Result: long-lasting eye makeup that can be adjusted according to the desired intensity. Sophisticated, subtle or deep, dressed in iridescent shimmers.

• A cream texture with a powdery aspect formulated with a silicone base for a "new-generation" formula with a unique feel.
• A combination of pure pigments of different colours and sizes: small pigments provide coverage and colour intensity and large pigments make the shades shimmer.

 

CHANEL Stylo Eyeshadow "37 JADE SHORE" 1.4g. เคาเตอร์ 1310.- ลด 25% เหลือ 980.-

A new lightweight, long-wear shadow, Chanel Stylo Eyeshadow features a smooth-gliding pen applicator that instantly creates a shimmering veil of color on the the lids. Use alone as a shadow or the angled tip as a eyeliner for more enhanced precision.

 

CHANEL Stylo Eyeshadow "47 BLUE BAY" 1.4g. เคาเตอร์ 1310.- ลด 25% เหลือ 980.-

A new lightweight, long-wear shadow, Chanel Stylo Eyeshadow features a smooth-gliding pen applicator that instantly creates a shimmering veil of color on the the lids. Use alone as a shadow or the angled tip as a eyeliner for more enhanced precision.

 

CHANEL ECRITURE DE CHANEL Eyeliner Pen Effortless Definition "01 NOIR" 0.5ml. เคาเตอร์ 1320.- (ของเบิกพนักงานพร้อมกล่อง ใหม่ค่ะ) ลด 20% เหลือ 1055.-

Water-based eyeliner with a soft and supple felt-tip point delivers a smooth, precise line every time. Special pigments ensure long wear and keep colour from 'running,' so eyeliner always looks fresh. Slim cartridge allows for maximum control and ease of application, while the cartridge seal protects freshness of colour.

 

CHANEL Sublime Waterproof Mascara 10 BLACK 6ml. (TESTER) ราคา 750.-

Sublime length and curl: specially developed to meet the needs of Asian women, SUBLIME DE CHANEL transforms the lashes and lengthens them to infinity.
Its exclusive patented “stretch bi-injection” brush offers dual action in a single stroke:

 • its 360 bristles in supple elastomer cover and lengthen the lashes, one by one.
 • its 4 mini-combs ensure perfect separation and optimal curl.
Its long-lasting waterproof formula is specially adapted to hot and humid Asian climates. It stretches, sculpts and coats the lashes thanks to waxes with thickening properties and cellulose microfibers, while its vinyl derivative evenly sets lash curl.

The result? Perfectly lengthened and curled lashes that frame sublimely elegant and feminine eyes.
 

CHANEL INIMITABLE WATERPROOF 5g. (Demo/Tester) ราคา 750.-

พร้อมส่ง สี

❥ 10 NOIR
❥ 25 BRUN

VOLUME - LENGTH - CURL - SEPARATION
The mascara that delivers it all -- volume, length, curl and precise separation -- in a long-wearing, waterproof formula that won't flake or smudge. Pro-Vitamin B5 hydrates and conditions lashes to keep them supple and healthy-looking. A unique brush design provides perfect definition of lashes, even the finest.

 

CHANEL LE VOLUME De Chanel Mascara 6g. (Demo/Tester) ราคา 650.-

พร้อมส่ง สี

❥ 10 NOIR
❥ 27 ROUGE NOIR
❥ 70 BLUE NIGHT
❥ 80 ECORCES
❥ 90 ULTRA-NOIR
❥ 100 ARDENT PURPLE

This high-precision mascara achieves instant volume and intensely lush colour in a single stroke. Its innovative formula expands, plumping lashes to their fullest. The exclusive new ‘Snowflakes’ brush combines long and short bristles to deliver an extreme, eye-opening effect.

 

CHANEL LE VOLUME De Chanel WATERPROOF Mascara "20 BRUN" 6g. (Demo/Tester) ราคา 750.-

High-precision, waterproof mascara achieves instant volume and intensely lush colour in a single stroke. Its innovative formula expands, plumping lashes to their fullest. The exclusive ‘Snowflakes’ brush combines long and short bristles to deliver an extreme, eye-opening effect.

 
Blush , Highlight , Bronzer 

CHANEL Le Blush Creme de Chanel "67 CHAMADE" 2.5g. เคาเตอร์ 1650.- ลด 15% เหลือ 1400.-

This innovative powder-cream formula offers an enticing new way to blush with sheer yet vibrant pigments for instant luminosity. The silky texture offers a long-wear satin finish—soft and comfortable for every skin type—and is simple to apply with fingertips or brush.

 
 

❥ CHANEL Sculpting Veil for Eyes & Cheeks "NOTORIOUS" 4g. เคาเตอร์ 1950.- (INB) ลด 25% เหลือ 1460.-
❥ CHANEL Sculpting Veil for Eyes & Cheeks "NOTORIOUS" 4g. เคาเตอร์ 1950.- (NB) ลด 35% เหลือ 1265.-

This unique mauve-taupe powder acts as a sculpting veil for eyes and face, subtly defining features for a sophisticated, stylishly contoured effect.

 

CHANEL Joues Contraste Powder Blush "71 Malice" เคาเตอร์ 1950.- ลด 15% เหลือ 1655.-

Unique powder blusher offers buildable coverage, from natural to dramatic, and imparts a flattering radiance to cheeks. Remarkably silky texture ensures easy application of seamless colour. Applied high on the cheekbone, or near the eyes, it instantly 'lifts' and softens the face for a more youthful look.
 

CHANEL Joues Contraste Powder Blush "76 Frivole" เคาเตอร์ 1950.- ลด 15% เหลือ 1655.-

Unique powder blusher offers buildable coverage, from natural to dramatic, and imparts a flattering radiance to cheeks. Remarkably silky texture ensures easy application of seamless colour. Applied high on the cheekbone, or near the eyes, it instantly 'lifts' and softens the face for a more youthful look.

 
Lipstick & Lip Gloss 

CHANEL Precision Lip Definer 05 MORDORE-NUDE 1g. เคาเตอร์ 900.- ลด 25% เหลือ 675.-

This creamy-textured lip definer pencil offers precise lining to emphasize and maximize the shape of your lips with long-lasting color and gives your lips a satin-matte effect. Its formula includes silicone for ease of application, vitamin E to help combat free radicals and highly purified oils to keep its texture creamy. A built-in brush is perfect for blending, and an included double-bladed sharpener ensures you always have a precise point.

 

CHANEL Rouge Coco "440 ARTHUR" 3.5g. เคาเตอร์ 1350.- ลด 15% เหลือ 1150.-

The reinvented ROUGE COCO is more expressive than ever, in a new formula and vibrant colour spectrum, with shade names inspired by Coco Chanels closest friends. The bright lip colour features an exclusive complex with Jojoba and Mimosa Butters, Sunflower Wax and silicone for lasting hydration and luminous results.

 

CHANEL Rouge Coco "17 ORCHIDEE" 3.5g. เคาเตอร์ 1350.- (NB) ลด 20% เหลือ 1080.-

The reinvented ROUGE COCO is more expressive than ever, in a new formula and vibrant colour spectrum, with shade names inspired by Coco Chanels closest friends. The bright lip colour features an exclusive complex with Jojoba and Mimosa Butters, Sunflower Wax and silicone for lasting hydration and luminous results.

 

CHANEL Rouge Allure 109 ROUGE NOIR 3.5g. (Demo/Tester พร้อมฝาครอบ) ราคา 650.-

ROUGE ALLURE reveals intense color in just one click. The wonderfully luminous and satiny makeup result offers maximum color with the very first stroke. The new supple, ultra-fine and ultra-gliding second-skin texture becomes one with the lips to fully reveal its color...

 

CHANEL Rouge Allure 152 INSAISISSABLE 3.5g. (Demo/Tester พร้อมฝาครอบ) มีรอยตำหนิเล็กน้อย ตามภาพ ราคา 650.-

ROUGE ALLURE reveals intense color in just one click. The wonderfully luminous and satiny makeup result offers maximum color with the very first stroke. The new supple, ultra-fine and ultra-gliding second-skin texture becomes one with the lips to fully reveal its color...

 

CHANEL Rouge CoCo Shine 60 ANTIGONE 3.5g. (Demo/Tester พร้อมฝาครอบ) ราคา 650.-

ROUGE COCO SHINE Hydrating Sheer Lipshine provides lasting moisturizing shine in a water-light texture. The formula glides on for easy application, and a unique HYDRATENDRE complex hydrates and softens lips, giving them a healthier and fuller appearance. Available in a complete range of shades, from delicate beiges to dazzling berries, with a hint of shimmer to enhance a glossy finish.

 

CHANEL Rouge Allure Velvet Luminous Matte Lip Color "38 LA FASCINANTE" 3.5g. เคาเตอร์ 1350.- ลด 10% เหลือ 1215.-

Elevating matte to a new elegance, this next-generation, non-drying matte lipstick glides on lips with intensely rich colour and a sumptuously soft, velvet matte finish.

 

CHANEL Rouge Allure Velvet Luminous Matte Lip Color "43 LA FAVORITE" 3.5g. เคาเตอร์ 1350.- ลด 10% เหลือ 1215.-

Elevating matte to a new elegance, this next-generation, non-drying matte lipstick glides on lips with intensely rich colour and a sumptuously soft, velvet matte finish.

 

CHANEL Rouge Allure Velvet Luminous Matte Lip Color 50 LA ROMANESQUE 3.5g. เคาเตอร์ 1350.- ลด 15% เหลือ 1150.-

Elevating matte to a new elegance, this next-generation, non-drying matte lipstick glides on lips with intensely rich colour and a sumptuously soft, velvet matte finish.

 

CHANEL Rouge Allure Luminious Intense Lip Colour "99 Pirate"3.5g. (สินค้า KingPower) ขาย 1130.-

The next generation of ROUGE ALLURE dresses lips with unmistakable attitude. A new formula with concentrated, ultra-thin pigments offers radically intense, long-wearing colour with full coverage and a satin finish. Leaves lips supple and protected with lasting comfort.

 
CHANEL Rouge Coco "404 JULIA" 3.5g. (Demo/Tester พร้อมฝาครอบ) ราคา 650.-
 
CHANEL Rouge Coco "406 ANTOINETTE" 3.5g. (Demo/Tester พร้อมฝาครอบ) ราคา 650.-
 
CHANEL Rouge Coco "442 DIMITRI" 3.5g. (Demo/Tester พร้อมฝาครอบ) ราคา 650.-
 
CHANEL Rouge Coco "446 ETIENNE" 3.5g. (Demo/Tester พร้อมฝาครอบ) ราคา 650.-
 
CHANEL Rouge Coco "448 ELISE" 3.5g. (Demo/Tester พร้อมฝาครอบ) มีรอยตำหนิเล็กน้อย ตามภาพ ราคา 620.-
 
CHANEL Rouge Coco "450 INA" 3.5g. (Demo/Tester พร้อมฝาครอบ) มีรอยตำหนิเล็กน้อย ตามภาพ ราคา 650.-
 

CHANEL Rouge Allure Gloss 8.5ml. เคาเตอร์ 1350.- (Demo/Tester) เหลือ 790.-

พร้อมส่ง สี

❥ 11 SENSUEL
❥ 12 EXOTIQUE
❥ 13 AFFRIOLANT
❥ 15 SENSIBLE

❥ 17 SUPREME

COLOUR AND SHINE LIPGLOSS IN ONE CLICK
The colour intensity of a lipstick. The lacquered shine of a lipgloss. In one seductive click, ROUGE ALLURE GLOSS delivers dramatic, long-wearing coverage with hydrating comfort. Add to the allure with complementary shades of ROUGE ALLURE Luminous Intense Lip Colour and LE VERNIS Nail Colour.

 

CHANEL Rouge Allure Gloss 8.5ml. เคาเตอร์ 1350.- (Demo/Tester) เหลือ 790.-

พร้อมส่ง สี

❥ 18 SEDUCTION
❥ 19 PIRATE
❥ 22 IDEALE
❥ 24 EXPRESSIVE

COLOUR AND SHINE LIPGLOSS IN ONE CLICK
The colour intensity of a lipstick. The lacquered shine of a lipgloss. In one seductive click, ROUGE ALLURE GLOSS delivers dramatic, long-wearing coverage with hydrating comfort. Add to the allure with complementary shades of ROUGE ALLURE Luminous Intense Lip Colour and LE VERNIS Nail Colour.

 

CHANEL Levres Scintillantes Glossimer 216 CLARTE 5.5g. (Demo/Tester) ราคา 550.-

Gorgeous shimmer and a high-shine glow is delivered effortlessly to lips with just one stroke of this best-selling lipgloss. A wide range of shades, from sheer and natural to sparkling and rich, look beautiful on their own, or over your favorite Chanel lipstick. Equally beautiful: the conditioning formula's comfort, deep hydration and long wear.

 

CHANEL Levres Scintillantes Glossimer 5.5g. (Demo/Tester) ราคา 595.-

พร้อมส่ง สี

❥ 108 CONSTELLATION
❥ 119 WILD ROSE
❥ 149 NAKKAR
❥ 172 ROSE SAUVAGE
❥ 181 GLOSSIMER

Gorgeous shimmer and a high-shine glow is delivered effortlessly to lips with just one stroke of this best-selling lipgloss. A wide range of shades, from sheer and natural to sparkling and rich, look beautiful on their own, or over your favorite Chanel lipstick. Equally beautiful: the conditioning formula's comfort, deep hydration and long wear.

 

CHANEL Levres Scintillantes Glossimer 5.5g. (Demo/Tester) ราคา 595.-

พร้อมส่ง สี

❥ 194 CRAZY FUCHSIA
❥ 212 CHENE ROUGE
❥ 204 ROSE TENDRE
❥ 447 ROSE PARADIS

Gorgeous shimmer and a high-shine glow is delivered effortlessly to lips with just one stroke of this best-selling lipgloss. A wide range of shades, from sheer and natural to sparkling and rich, look beautiful on their own, or over your favorite Chanel lipstick. Equally beautiful: the conditioning formula's comfort, deep hydration and long wear.

 
Makeup Tools 

CHANEL Les Minis De Chanel Brush Set เคาเตอร์ 3520.- ลด 20% เหลือ 2815.-

Create expert beauty effects with a perfectly portable set of professional artistry brushes, presented in a signature CHANEL case

Included :

• Foundation/blending brush
• Angled powder and cheeks brush
• Concealer brush
• Eyeshadow brush
• Eye contour brush
• Lip brush
• Mirror
• Case

 
CHANEL พัพแป้งพัพหรือแป้งฝุ่น 120.- 
 
Premium 

CHANEL Red Clutch ขาย 450.-

ชาแนล กระเป๋าคลัช สีแดงเข้ม หนังกำมะหยี่ สวยค่ะ ไซด์

 
Frangrance 
 

CHANEL Allure Homme Sport Deodorant Stick 60g. เคาเตอร์ 1150.- ลด 15% เหลือ 980.-

The fresh and enveloping notes of the ALLURE HOMME SPORT fragrance in a deodorant stick. An instant fresh feeling and a lasting sensation of well-being.

 

CHANEL Bleu De Chanel Spray Deodorant 100ml. เคาเตอร์ 1200.- ลด 15% เหลือ 1020.-

This invigorating men’s grooming essential — infused with the woody, aromatic scent of BLEU DE CHANEL — provides instant and lasting freshness in a convenient, aerosol spray form.

 

CHANEL BLEU DE CHANEL Eau de Parfum 100ml. เคาเตอร์ 4600.- ลด 15% เหลือ 3910.-

A woody, aromatic fragrance for the man who defies convention. The profoundly sensual Eau de Parfum, infused with crisp citrus notes, offers an intense concentration of the fresh, clean and vibrant fragrance. Unexpected and undeniably bold.

 

CHANEL Chance Eau Fraiche 100ml. เคาเตอร์ 4750.- ลด 15% เหลือ 3910.-

กลิ่นที่ให้ความส​ดชื่นจินตนาการอย่างเต็ม​เปี่ยม

Jacques Polge ปรับปรุงสูตรผสมของน้ำหอม CHANCE เพื่อสร้างกลิ่นที่ให้ความส​ดชื่นและจินตนาการอย่างเต็ม​เปี่ยม เน้นความสดใสมองโลกในแง่ดี และให้ความสุขอย่างเข้มข้น น้ำหอมแห่งโอกาสในรูปแบบใหม่นี้เชื่อในตัวเอง และจะทำคว​ามฝันให้เป็นจริง

A fresh, sparkling expression of CHANCE. The unexpected floral bursts with a lightness and zest as notes of citrus, Water Hyacinth and Jasmine Absolute are energized with woody notes of Amber of Patchouli and Fresh Vetiver.

 

 

CHANEL Allure Homme Sport 100ml. เคาเตอร์ 3950.- ลด 15% เหลือ 3355.-

A casual, brisk fragrance spiked with heightened notes of freshness and sensuality. Dynamic scent to spray generously all over the body.

 

CHANEL ALLURE HOMME SPORT Spray Deodorant 100ml. เคาเตอร์ 1200.- ลด 15% เหลือ 1020.-

A limited-edition deodorant spray, subtly scented with the dynamic, masculine fragrance of ALLURE HOMME SPORT. This invigorating, citrus-infused formula provides instant freshness.

 

CHANEL NO.5 The Spray Deodorant 100ml. เคาเตอร์ 1550.- ลด 15% เหลือ 1315.-

Prolonging the trail of N°5 begins with products for the bath, body and senses. The deodorant is one of the sensual ways to perfume the body. Diffusing the soft notes of the fragrance on your skin, it sends a wave of freshness and well-being over your body, leaving your skin protected and beautifully scented.

 

CHANEL CHANCE Spray Deodorant 100ml. เคาเตอร์ 1550.- ลด 15% เหลือ 1315.-

A deodorant with the floral notes of CHANCE. A light and fresh veil that provides instant comfort and well-being, leaving the skin delicately fragranced.
It comes and goes, it never stays still... and you only have a few seconds to seize your chance. It is unpredictable and appears when you least expect it, but if you decide to seize it, anything is possible.
"A chance came up, I seized it." Mademoiselle Chanel knew that her real chance was the one of her own creation, a state of mind, a way of being.

A deodorant with the floral notes of the CHANCE fragrance that intertwines Pink Pepper, Jasmine and Amber Patchouli. In turn floral, spicy, sensual and rich, it is an unpredictable, elusive, ever-changing fragrance. Just like chance.

 

CHANEL Coco Mademoiselle Fresh Deodorant Spray 100ml. เคาเตอร์ 1550.- ลด 15% เหลือ 1315.-

Delicately scented with the modern notes of the COCO MADEMOISELLE fragrance, the deodorant spray procures an instant fresh feeling and a lasting sensation of well-being. A dose of comfort that prolongs the scent trail of the oriental-fresh fragrance.

 

CHANEL NO.5 Loose Powder 145g. เคาเตอร์ 2850.- ลด 15% เหลือ 2420.-

The loose powder conveys the bold and feminine notes of N°5. Caress the light, silky and scented powder all over the body after bathing. The powder puff bearing the N°5 name swathes the entire body in a cloud of scent as a delicate first step in the perfuming ritual. Housed in a majestic case designed like a giant powder box, for soft and subtle application.

 

CHANEL Coco Mademoiselle Limited Collection Set 50ml. + 7.5ml.*4 เคาเตอร์ 6380.- (สินค้าเคาเตอร์ไทย) ลด 15% เหลือ 5425.-

ในเซ็ท ประกอบด้วย

CHANEL Coco Mademoiselle Eau De Parfum 50ml. เคาเตอร์ 4400.-
CHANEL Coco Mademoiselle Eau De Parfum ในขวดพกพา ขนาด 7.5ml. (ขวดสามารถเปลี่ยนรีฟิวได้)
CHANEL Coco Mademoiselle Eau De Parfum Refill ขนาด 7.5ml. *3

กลิ่นหอมที่บ่งบอกความ เป็นอิสตรี ที่มีเสน่ห์ ดึงดูด และสมัยใหม่ กลิ่นอายแห่งความหอมของไม้จันทร์หอม ผสมผสานกับกลิ่นเครื่องเทศเข้มข้น ดอกไม้สีขาว และกลิ่นน้ำมันหอม ที่มอบกลิ่นเย้ายวนใจ ชวนหลงใหล จนใครๆ ต้องเลียวหลังมอง เมื่อสัมผัสกลิ่นอันอ่อนโยน เย้ายวนจากคุณ

Sexy, fresh Oriental fragrance recalls the irrepressible spirit of the young Coco Chanel. An elegant, luxurious spray closest in strength and character to the parfum form. Spray lightly on pulse points morning and evening. The classic bottle signifies personal luxury and is a welcome addition to any dressing table.

 

CHANEL Coco Mademoiselle Eau De Parfum 50ml. เคาเตอร์ 4400.- (พร้อมกล่องเซ็ท) ลด 20% เหลือ 3520.-

กลิ่นหอมที่บ่งบอกความ เป็นอิสตรี ที่มีเสน่ห์ ดึงดูด และสมัยใหม่ กลิ่นอายแห่งความหอมของไม้จันทร์หอม ผสมผสานกับกลิ่นเครื่องเทศเข้มข้น ดอกไม้สีขาว และกลิ่นน้ำมันหอม ที่มอบกลิ่นเย้ายวนใจ ชวนหลงใหล จนใครๆ ต้องเลียวหลังมอง เมื่อสัมผัสกลิ่นอันอ่อนโยน เย้ายวนจากคุณ

Sexy, fresh Oriental fragrance recalls the irrepressible spirit of the young Coco Chanel. An elegant, luxurious spray closest in strength and character to the parfum form. Spray lightly on pulse points morning and evening. The classic bottle signifies personal luxury and is a welcome addition to any dressing table.

 

CHANEL Coco Mademoiselle Eau De Parfum ขนาดพกพา 7.5ml. *4 ราคา 2200.-

กลิ่นหอมที่บ่งบอกความ เป็นอิสตรี ที่มีเสน่ห์ ดึงดูด และสมัยใหม่ กลิ่นอายแห่งความหอมของไม้จันทร์หอม ผสมผสานกับกลิ่นเครื่องเทศเข้มข้น ดอกไม้สีขาว และกลิ่นน้ำมันหอม ที่มอบกลิ่นเย้ายวนใจ ชวนหลงใหล จนใครๆ ต้องเลียวหลังมอง เมื่อสัมผัสกลิ่นอันอ่อนโยน เย้ายวนจากคุณ

Sexy, fresh Oriental fragrance recalls the irrepressible spirit of the young Coco Chanel. An elegant, luxurious spray closest in strength and character to the parfum form. Spray lightly on pulse points morning and evening. The classic bottle signifies personal luxury and is a welcome addition to any dressing table.

 

CHANEL Coco Mademoiselle Eau De Parfum 100ml. เคาเตอร์ 6200.- Save 20% เหลือ 4960.-

กลิ่นหอมที่บ่งบอกความ เป็นอิสตรี ที่มีเสน่ห์ ดึงดูด และสมัยใหม่ กลิ่นอายแห่งความหอมของไม้จันทร์หอม ผสมผสานกับกลิ่นเครื่องเทศเข้มข้น ดอกไม้สีขาว และกลิ่นน้ำมันหอม ที่มอบกลิ่นเย้ายวนใจ ชวนหลงใหล จนใครๆ ต้องเลียวหลังมอง เมื่อสัมผัสกลิ่นอันอ่อนโยน เย้ายวนจากคุณ

Coco Mademoiselle by Chanel is a Chypre Floral fragrance for women. Coco Mademoiselle was launched in 2001. The nose behind this fragrance is Jacques Polge. Top notes are orange, mandarin orange, orange blossom and bergamot; middle notes are mimose, jasmine, turkish rose and ylang-ylang; base notes are tonka bean, patchouli, opoponax, vanilla, vetiver and white musk. This perfume is the winner of award FiFi Award Best National Advertising Campaign / TV 2008

 

CHANEL Coco Mademoiselle Eau De Toilette 100ml. เคาเตอร์ 4490.- (US$90.00) Save 20% เหลือ 3590.-

กลิ่นหวานละมุน หรูหรา มีคลาสในแบบฉบับของ Chanel ให้ความรู้สึกถึงความเป็นผู้หญิงมั่น หรูหรา และทันสมัย ทั้งยังมีกลิ่นที่ติดทนนาน โดยกลิ่นหอมของน้ำหอมนี้จะมาจากการผสมผสานของดอกมะลิอย่างลงตัวและเป็นที่ สนใจ จนยากที่ใครๆ จะไม่เหลียวมอง เหมาะกับอากาศเมืองไทย และใช้ได้ทุกโอกาสอีกด้วย

Chanel Coco Mademoiselle กลิ่นหอมที่บอกได้ถึงความหรูหราจนมิอาจห้ามใจให้คว้ามาครอบครองได้ ฉีดพรมกลิ่นหอมเบาๆ เพียงบางจุดก็สัมผัสได้ถึงความเป็นเลดี้ที่มีอยู่ในตัวของผู้หญิงทุกคน

Eau de toilette Coco Mademoiselle was launched one year after the perfume and eau de parfum concentrations. Lighter and sweeter, it starts with cooling citrus freshness: the orange of Sicily and Calabrian bergamot united with aromatic note of Sicilian grapefruit. Sparkling litchi gives a beautiful fruity nuance and brightens the classical floral duo: rose and jasmine. The gentler notes of patchouli, vetiver, Bourbon vanilla and white musk are balanced In a new way and create a sweet and soft base. The fragrance was created by Jacques Polge in 2002.
 

CHANEL Chance Eau De Parfum 100ml. เคาเตอร์ 5800.- (US$115.00) Save 20% เหลือ 4640.-

Chance in French means 'luck'. Chanel and Chance sound so similar as if they were created for each other. Chance is the only Chanel perfume in round bottle as opposed to the classical plane Chanel N°5 rectangle bottle. It is not accidental, though, as it is a 'wheel of fortune'. A wave of extreme freshness meets with the flowery notes and continues with sensual spicy composition. 'Chance is a tornado… the door open to adventure and unknown, just like lips ready for a kiss.'

There are pink pepper, lemon and pine apple in the top notes. The heart encompasses hyacinth, jasmine and iris, while the base is composed of amber, patchouli, vetiver and white musk. The perfume was created by Jacques Polge in 2003.

 

CHANEL Chance Eau De Parfum 100ml. เคาเตอร์ 5800.- (Demo/Tester ไม่มีฝา) ลด 35% เหลือ 3770.-

Chance in French means 'luck'. Chanel and Chance sound so similar as if they were created for each other. Chance is the only Chanel perfume in round bottle as opposed to the classical plane Chanel N°5 rectangle bottle. It is not accidental, though, as it is a 'wheel of fortune'. A wave of extreme freshness meets with the flowery notes and continues with sensual spicy composition. 'Chance is a tornado… the door open to adventure and unknown, just like lips ready for a kiss.'

There are pink pepper, lemon and pine apple in the top notes. The heart encompasses hyacinth, jasmine and iris, while the base is composed of amber, patchouli, vetiver and white musk. The perfume was created by Jacques Polge in 2003.

 

CHANEL Chance Eau TENDRE 100ml. เคาเตอร์ 4490.- (US$90.00) Save 20% เหลือ 3590.-

น้ำหอมกลิ่นหอมหวานของ มวลดอกไม้ ความหอมหวานสดชื่นที่เป็นดั่งเสียงกระซิบแรกแห่งความ สดชื่น และเผยหัวใจของ Chanel Chance น้ำหอมที่อบอวลแผ่ผ่านความรู้สึกให้ตราตรึง ตราบเท่านานในความทรงจำอย่างไม่มีที่สิ้นสุด น้ำหอมกลิ่นหอมหวานของมวลดอกไม้ ปลุกเร้าความเป็นตัวคุณออกมา ทำให้คุณเป็นอิสระ ถ้าใครชอบกลิ่นหอมหวานแบบทันสมัย กลิ่นหอมเวลากลางวัน ที่เต็มไปด้วยความสุข อุดมไปด้วยความรู้สึกช่อดอกไม้สด และสีเหลืองอำพันของ Patchouli หากยังไม่เคยลองน้ำหอมกลิ่นนี้ล่ะก็ ไม่ควรพลาดเป็นอย่างยิ่ง!!

Chanel is presenting a new flanker of their popular fragrance Chance which arrives on the market on April 2nd 2010. The romantic and pink new version, Chance Eau Tendre, is announced as a floral-fruity interpretation of Chance EDP.

Face of advertising campaign is Sigrid Agren, and photographer is Jean-Paul Goude. The flacon is the same as its antecedent, but it is characterized by pink fluid this time. The fragrance will be available as 50 and 100ml. The nose behind this fragrance is Jacques Polge.

 

CHANEL Chance Eau Fraiche 100ml. เคาเตอร์ 4490.- (US$90.00) Save 20% เหลือ 3590.-
CHANEL Chance Eau Fraiche 100ml. เคาเตอร์ 4490.- (สินค้า Demo) ลด 30% เหลือ 3145.-

กลิ่นที่ให้ความส​ดชื่นจินตนาการอย่างเต็ม​เปี่ยม

Jacques Polge ปรับปรุงสูตรผสมของน้ำหอม CHANCE เพื่อสร้างกลิ่นที่ให้ความส​ดชื่นและจินตนาการอย่างเต็ม​เปี่ยม เน้นความสดใสมองโลกในแง่ดี และให้ความสุขอย่างเข้มข้น น้ำหอมแห่งโอกาสในรูปแบบใหม่นี้เชื่อในตัวเองและจะทำคว​ามฝันให้เป็นจริง

Chance Eau Fraiche by Chanel is a Chypre Floral fragrance for women. Chance Eau Fraiche was launched in 2007. The nose behind this fragrance is Jacques Polge. Top notes are lemon and cedar; middle notes are pink pepper, water hyacinth and jasmine; base notes are teak wood, iris, amber, patchouli, vetiver and white musk.

 

CHANEL N°5 Eau De Parfum 100ml. เคาเตอร์ 5800.- (สินค้า Demo ไม่มีฝา) ลด 35% เหลือ 3770.-

เป็นหนึ่งในน้ำหอมที่ ได้รับความนิยมมากที่สุดในโลก เรียกได้ว่าเป็นสุดยอดน้ำหอมคลาสสิกแห่งศตวรรษ (Grand Perfume) เลยทีเดียว โดยมีกลิ่นหอมอ่อนโยน ของดอกไม้แนว Aldehydic floral ที่แสดงถึงความเป็นผู้หญิงที่มีเสน่ห์ชวนให้หลงใหล ไม่เสื่อมคลาย

The now and forever fragrance. The ultimate in femininity. N°5 continues to inspire devotion and garner acclaim, recently winning Allure Magazine’s Reader’s Choice Award for Best Classic Fragrance. In parfum form the most powerful, long-lasting concentration of fragrance - N°5 is elevated to the fullest expression of the perfumer’s art. The Classic Spray Bottle is an attractive addition to any dressing table.

 

CHANEL N°5 Eau De Toilette 100ml. เคาเตอร์ 4490.- (noBox) ลด 30% เหลือ 3145.-

เป็นน้ำหอมที่มีกลิ่นหอมและให้ความรู้สึกที่อ่อนโยน แสดงให้เห็นถึงการเป็นผู้หญิงที่มีเสน่ห์น่าสนใจอยู่ตลอดเวลา

 

CHANEL N°19 Eau De Toilette 100ml. เคาเตอร์ 4490.- (สินค้าบรรจุกล่อง Demo) ลด 30% เหลือ 3145.-

An audacious, assertive fragrance, created especially for Coco Chanel by CHANEL Master Perfumer Henri Robert in 1971. A rich blend of floral and green notes, followed by May Rose and Iris from Florence. The finale: a chime of Chypre with a subtle, woody Vetiver note.

 

❥ CHANEL CoCo Eau De Parfum 100ml. เคาเตอร์ 5800.- (สินค้าบรรจุกล่อง Demo มีฝา) ลด 30% เหลือ 4060.-
❥ CHANEL CoCo Eau De Parfum 100ml. เคาเตอร์ 5800.- (สินค้าบรรจุกล่อง Demo ไม่มีฝา) ลด 35% เหลือ 3770.-

Exuberance is perfectly expressed in a dynamic and delectable scent. Lighter, more relaxed fragrance form is designed for lavish use all over the body.

 
CHANEL Coco Mademoiselle Eau De Parfum 2ml. ขาย 150.-

กลิ่นหอมที่บ่งบอกความ เป็นอิสตรี ที่มีเสน่ห์ ดึงดูด และสมัยใหม่ กลิ่นอายแห่งความหอมของไม้จันทร์หอม ผสมผสานกับกลิ่นเครื่องเทศเข้มข้น ดอกไม้สีขาว และกลิ่นน้ำมันหอม ที่มอบกลิ่นเย้ายวนใจ ชวนหลงใหล จนใครๆ ต้องเลียวหลังมอง เมื่อสัมผัสกลิ่นอันอ่อนโยน เย้ายวนจากคุณ

Coco Mademoiselle by Chanel is a Chypre Floral fragrance for women. Coco Mademoiselle was launched in 2001. The nose behind this fragrance is Jacques Polge. Top notes are orange, mandarin orange, orange blossom and bergamot; middle notes are mimose, jasmine, turkish rose and ylang-ylang; base notes are tonka bean, patchouli, opoponax, vanilla, vetiver and white musk. This perfume is the winner of award FiFi Award Best National Advertising Campaign / TV 2008

 
CHANEL Chance Eau Fraiche 2ml. ขาย 150.-

กลิ่นที่ให้ความส​ดชื่นจินตนาการอย่างเต็ม​เปี่ยม

Jacques Polge ปรับปรุงสูตรผสมของน้ำหอม CHANCE เพื่อสร้างกลิ่นที่ให้ความส​ดชื่นและจินตนาการอย่างเต็ม​เปี่ยม เน้นความสดใสมองโลกในแง่ดี และให้ความสุขอย่างเข้มข้น น้ำหอมแห่งโอกาสในรูปแบบใหม่นี้เชื่อในตัวเองและจะทำคว​ามฝันให้เป็นจริง

Chance Eau Fraiche by Chanel is a Chypre Floral fragrance for women. Chance Eau Fraiche was launched in 2007. The nose behind this fragrance is Jacques Polge. Top notes are lemon and cedar; middle notes are pink pepper, water hyacinth and jasmine; base notes are teak wood, iris, amber, patchouli, vetiver and white musk.

 
CHANEL Les Exclusifs de Chanel 31 Rue Cambon 2ml. ขาย 150.-

31, rue Cambon is more than just a place in Paris. It represents a beginning of the World of CHANEL. Gabrielle Chanel bought the place in 1921. Till the very day, rue Cambon kept the original organization.

Warm Chypre accord is freed, made luminous and modern with inviting notes of bergamot, patchouli and citrus oil. 31 Rue Cambon is a rich woody-floral fragrance, powerful, authentic, elegant and warm.

It belongs to a luxurious collection Les Exclusifs de Chanel and is available in a 200 ml bottle. The nose behind this fragrance is Jacques Polge.

 
CHANEL Blue de Chanel 2ml. ขาย 120.-

Bleu de Chanel by Chanel is a woody aromatic fragrance for men which will hit the shelves in 2010. The nose behind this fragrance is Jacques Polge. The fragrance features labdanum, nutmeg, ginger, sandalwood, patchouli, mint, jasmine, grapefruit, citruses, vetiver, incense, cedar and pink pepper.

 

CHANEL Allure Homme Sport Eau De Toilette Spray 2ml. ขาย 120.-

แนวกลิ่นหนุ่มนักกีฬา น้ำหอมที่ช่วยคืนความสดชื่น กระปรี้กระเปร่า ด้วยส่วนผสมสบายๆจากตระกูลกลิ่นซิตรัส ฟรุต, ไวท์ มัสค์ และแอทลาส เซดาร์มีพลังขึ้นมาทันที ให้ความรู้สึกสบายๆ ร่าเริง

Chanel is launching men's fragrance Chanel Allure Homme Sport Eau Extreme and adds it to the well-known collection Allure Homme. The first perfume of this line was launched back in 1999, and several other versions splashed the market afterwards - Allure Homme Eau Fraichissante Pour l`Ete, Allure Homme Edition Blanche, Allure Homme Sport and Allure Homme Sport Cologne Sport.

Creator of the new Chanel edition is perfumer creator Jacques Polge who provided this characteristic combination made of musky shades, tart spices, aromatic freshness and masculine, woody accords. Sicilian mandarin, mint, cypress and clary sage are in charge of cold, herbal refreshment. Tart not of the fragrance is provided by a fine dose of black pepper, and woody masculine accords consist of cedar and sandalwood from New Caledonia, shaped and softened by sensual musk and warm tonka beans. This extreme composition is reflected in a combination of freshness, tartness, sensuality, sharpness and strength!

Flacon of the new edition has the same shape as previous Chanel Allure Homme edition in dark color with a silver color ring on the stopper with engraved name of the brand. Red and white letters on dark body of the flacon provide dynamics to the edition. The fragrance is available as 50 and 100ml Eau Extreme.

Face of the advertising campaign is professional surfer Danny Fully, while advertising video clips were directed (Chanel presented them in several versions of advertising clips) by Oscar winner Kathryn Bigalow. Allure Homme Sport Eau Extreme was launched in 2012.

 
 
 
 
GirlBeautyMall.com >> Designed by RATHka >> Email : GirlBeautyMall@hotmail.com